Hvordan tjene penger på å svare på spørreskjemaer

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange undersøkelser gjøres hver dag. Mange forskjellige selskaper gjennomfører undersøkelser, ikke mange selskaper utfører med like mye troverdighet som Yougov. Nå kan du bli med i panelet deres.
Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker

Det høres kanskje for godt ut til å være sant. Kan du virkelig tjene penger på å svare på spørsmål om hvem du stemmer på eller hvilke radioprogrammer du har hørt? Ja, det kan du faktisk.

Hos Yougov kan du tjene poeng ved å delta i spørreundersøkelser, og disse poengene kan oversettes til gavekort som kan brukes til akkurat det du mangler. Spørreskjemaene lander i postkassen din, og deretter må du fylle dem ut etter beste evne. Selvfølgelig må du svare ærlig, slik at Yougov kan fortsette å gjøre undersøkelser av høyeste kvalitet.

Ulike typer undersøkelser

Spørreskjemaene som sendes til deg, er vanligvis forskjellige typer markedsundersøkelser. De må hjelpe bedrifter med å forstå kundene og kundeatferden. Det kan også være undersøkelser som måler danskenes tendenser eller holdninger. Mange av disse undersøkelsene har blitt bestilt av noen av Danmarks største medier, så du kan godt finne at svarene dine senere fremheves i nasjonale medier.

Svaret på spørreskjemaene kan gjøres hjemmefra så enkelt som mulig på farten. Det kan gjøres via mobiltelefonen din, så bruk fem mini-pacers mens du står i kø i fakta. Du kan også gjøre det mens du sitter på toget på vei hjem fra jobb.

Alle kan være med

Når Yougov prøver å finne et representativt utvalg av dansker, oppfordres alle til å melde seg på. Enten du er ung eller gammel (minst 18 år), mann eller kvinne, bor i Århus eller København, bør Yougov bruke din mening. Ikke alle undersøkelser inviteres til å delta, fordi hver undersøkelse krever en bestemt sammensetning av respondenter. Derfor er det også viktig at det er stor variasjon av innmeldt.

Hvis du vil svare på spørsmål og samtidig motta betaling for innsatsen din, kan du allerede registrere deg i dag. Følg denne linken nå og registrer deg umiddelbart.