Inngrodd hårbehandling – Bedst i test

31/01/2018 13:33

KC

Sponset innhold
Det er mange mennesker som rammes av inngrodde hår. Det kan resultere i både smerter, røde nupper, små byller og lignende. Disse oppstår som regel i forbindelse med hårfjerning (spesielt barbering) på ben, under armer, i intimområder osv. I denne artikkelen gir vi deg et overblikk over de beste behandlingsmetodene mot inngrodde hår som finnes på markedet.  Shytobuy.no har testet det store utvalget som finnes av produkter mot inngrodde hår. Hele ni av ti personer som deltok i undersøkelsen oppga at de foretrakk Skin Doctors Ingrow Go™ for behandling mot inngrodde hår. Dette er en effektiv lotion som er velegnet for både menn og kvinner. Den fjerner og reduserer inngrodde hår, røde nupper og betennelser i hårsekkene (follikulitt) ved å effektivt rense og eksfoliere huden. Dette sørger for å fjerne alle døde hudceller, som ellers ville ha forårsaket tilstoppede hårsekker.  Navn: Ingrow Go™ Pris: 219.00,- Forhandler: Shytobuy.no Veiledning for å fjerne inngrodd hår 1. God hygiene Bytt jevnlig ut dine barberblader, og sørg for å rengjøre ditt hårfjerningsutstyr regelmessig. Hovedårsaken til infeksjoner ved inngrodde hår er bakterier. Derfor er rengøring og god hygiene et viktig punkt.   2. Eksfolier huden din Eksfolier de områdene på kroppen som er rammet av inngrodde hår. Skrubb områdene langsomt 1-2 ganger daglig. Når du eksfolierer huden fjerner du smuss og døde hudceller, og dermed kan håret vokse ut igjen på normal måte. Det er viktig at du skrubber skånsomt på følsomme områder for å unngå å irritere huden eller fremprovosere flere infeksjoner.  3. Vask området Vask alltid hudområdene du skal behandle grundig før du begynner. Dette er viktig for at huden skal være ren og mottakelig for de ingrediensene som ditt valgte produkt inneholder. For å mykgjøre huden og åpne porene før behandlingen, kan du legge på et fuktig og varmt håndkle på hudområdet du skal behandle. Slik bidrar du til at huden din blir mer mottakelig for de pleiende og lindrende ingrediensene i Ingrow Go™. 4. Ingrow Go™ Behandling Påfør Ingrow Go™ på det infiserte området. Væsken vil trenge dypt ned i hårfolliklene, og effektivt eksfoliere huden slik at inngrodd hud kan vokse ut. Ved å benytte denne behandlingen regelmessig kan du utrydde inngrodde hår, røde nupper, byller, betennelser og infeksjoner.

Det er mange mennesker som rammes av inngrodde hår. Det kan resultere i både smerter, røde nupper, små byller og lignende. Disse oppstår som regel i forbindelse med hårfjerning (spesielt barbering) på ben, under armer, i intimområder osv. I denne artikkelen gir vi deg et overblikk over de beste behandlingsmetodene mot inngrodde hår som finnes på markedet. 

Shytobuy.no har testet det store utvalget som finnes av produkter mot inngrodde hår. Hele ni av ti personer som deltok i undersøkelsen oppga at de foretrakk Skin Doctors Ingrow Go™ for behandling mot inngrodde hår. Dette er en effektiv lotion som er velegnet for både menn og kvinner. Den fjerner og reduserer inngrodde hår, røde nupper og betennelser i hårsekkene (follikulitt) ved å effektivt rense og eksfoliere huden. Dette sørger for å fjerne alle døde hudceller, som ellers ville ha forårsaket tilstoppede hårsekker. 

Navn: Ingrow Go™

Pris: 219.00,-

Forhandler: Shytobuy.no

Veiledning for å fjerne inngrodd hår

1. God hygiene

Bytt jevnlig ut dine barberblader, og sørg for å rengjøre ditt hårfjerningsutstyr regelmessig. Hovedårsaken til infeksjoner ved inngrodde hår er bakterier. Derfor er rengøring og god hygiene et viktig punkt.  

2. Eksfolier huden din

Eksfolier de områdene på kroppen som er rammet av inngrodde hår. Skrubb områdene langsomt 1-2 ganger daglig. Når du eksfolierer huden fjerner du smuss og døde hudceller, og dermed kan håret vokse ut igjen på normal måte. Det er viktig at du skrubber skånsomt på følsomme områder for å unngå å irritere huden eller fremprovosere flere infeksjoner. 

3. Vask området

Vask alltid hudområdene du skal behandle grundig før du begynner. Dette er viktig for at huden skal være ren og mottakelig for de ingrediensene som ditt valgte produkt inneholder. For å mykgjøre huden og åpne porene før behandlingen, kan du legge på et fuktig og varmt håndkle på hudområdet du skal behandle. Slik bidrar du til at huden din blir mer mottakelig for de pleiende og lindrende ingrediensene i Ingrow Go™.

4. Ingrow Go™ Behandling

Påfør Ingrow Go™ på det infiserte området. Væsken vil trenge dypt ned i hårfolliklene, og effektivt eksfoliere huden slik at inngrodd hud kan vokse ut. Ved å benytte denne behandlingen regelmessig kan du utrydde inngrodde hår, røde nupper, byller, betennelser og infeksjoner.