Skal du spille på EM 2020? Les våre Em-tips her

11/06/2021 10:00

Jonas Chan

Sponset innhold
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er ingen som vet hvem som skal spille i finalen ved EM i 2021. Hvis fansen har rett i deres EM tips i fotball, så er det gode sjanser for at Frankrike og England spiller om pokalen. Hvis det skjer, vil England ende med å ha en klar fordel fordi de spiller hjemme. Finalen i europamesterskapet 2021 spilles på det historiske Wembley Stadium i London. Finalen spilles 11. juli 2021. Det er en stor faktor som spiller inn i alle EM-tips i 2021. Engelskmennene har ventet på å vinne en stor turnering siden 1966. Kan det skje i sommer? Hvordan sette sammen EM-tips 2021? Vil du sette sammen EM-tips 2021? Da har du flere forskjellige alternativer å velge mellom. Nedenfor kan du se noen av de vanligste typene spill for tips om EM i fotball. Spill på vinneren Det er en enkelt type spill der du velger laget du tror og tror vil vinne hele turneringen. Spill på toppscorer Her velger du den spilleren du tror vil score flest mål for EM. Det er et morsomt spill fordi det gir deg muligheten til fortsatt å gjøre det bra - selv om det kan gå dårlig for laget. Spill i finalen Er du klar for en litt større utfordring? Så sats på de siste lagene. Du kan gjøre dette før starten på turneringen. Her kan du gjette hvem som kommer til finalen. Du kan også vente på at lagoppstillingen skal bli publisert hvis du vil se lag før. Spill på kvaliken Du kan også satse på hvem som blir eliminert fra gruppespillet, samt hvem som går videre til åttendedelsfinalen. Det kan være interessant å følge både Sveriges Spanias tips og Sverige Polen tips for de som er interessert i å spille i Sverige. Har Sverige en sjanse til å vinne EM 2021? Det lengste Sverige noensinne har nådd et europamesterskap er semifinalen. Det var ved EM i 1992. Det spås derfor at Sverige har gode sjanser til å rykke opp fra gruppespillet, som også Spania, Polen og Slovakia er en del av. Etter dette kan imidlertid Sverige forvente tøff motstand. Hvis du har en intern oddsinnstilling, kan du sammenligne oddsen for selskapenes odds. På den måten kan du være et skritt foran og finne de gode oddsen når du kommer til oddsen for fotball-EM.

Det er ingen som vet hvem som skal spille i finalen ved EM i 2021. Hvis fansen har rett i deres EM tips i fotball, så er det gode sjanser for at Frankrike og England spiller om pokalen. Hvis det skjer, vil England ende med å ha en klar fordel fordi de spiller hjemme.

Finalen i europamesterskapet 2021 spilles på det historiske Wembley Stadium i London. Finalen spilles 11. juli 2021. Det er en stor faktor som spiller inn i alle EM-tips i 2021. Engelskmennene har ventet på å vinne en stor turnering siden 1966. Kan det skje i sommer?

Hvordan sette sammen EM-tips 2021?

Vil du sette sammen EM-tips 2021? Da har du flere forskjellige alternativer å velge mellom. Nedenfor kan du se noen av de vanligste typene spill for tips om EM i fotball.

  1. Spill på vinneren

Det er en enkelt type spill der du velger laget du tror og tror vil vinne hele turneringen.

  1. Spill på toppscorer

Her velger du den spilleren du tror vil score flest mål for EM. Det er et morsomt spill fordi det gir deg muligheten til fortsatt å gjøre det bra - selv om det kan gå dårlig for laget.

  1. Spill i finalen

Er du klar for en litt større utfordring? Så sats på de siste lagene. Du kan gjøre dette før starten på turneringen. Her kan du gjette hvem som kommer til finalen. Du kan også vente på at lagoppstillingen skal bli publisert hvis du vil se lag før.

  1. Spill på kvaliken

Du kan også satse på hvem som blir eliminert fra gruppespillet, samt hvem som går videre til åttendedelsfinalen. Det kan være interessant å følge både Sveriges Spanias tips og Sverige Polen tips for de som er interessert i å spille i Sverige.

Har Sverige en sjanse til å vinne EM 2021?

Det lengste Sverige noensinne har nådd et europamesterskap er semifinalen. Det var ved EM i 1992. Det spås derfor at Sverige har gode sjanser til å rykke opp fra gruppespillet, som også Spania, Polen og Slovakia er en del av. Etter dette kan imidlertid Sverige forvente tøff motstand.

Hvis du har en intern oddsinnstilling, kan du sammenligne oddsen for selskapenes odds. På den måten kan du være et skritt foran og finne de gode oddsen når du kommer til oddsen for fotball-EM.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.