Små grep som løfter interiøret

13/11/2020 11:45

dagens.no

Sponset innhold
Går du å drømmer om å pusse opp, endre på møbler eller gjøre om hjemmet ditt? Da er du ikke alene.

Sponset Innhold

Det er nemlig mange av oss som går rundt å irriterer seg over løsninger de tidligere har valgt i hjemmet, eller skulle ønske de kunne gå for en annen stil, en annen løsning eller bare få litt variasjon i hverdagen. 

Men det kan være dyrt å skulle gå i gang med store forandringer. En oppussing av hjemmet kan fort koste flere hundre tusener, og det er ikke alltid vi har råd til det - spesielt ikke når det egentlig ikke er nødvendig heller. Men noen ganger blir man virkelig lei av å se på det samme dag ut og dag inn. Heldigvis finnes det mange små grep man kan gjøre i hjemmet sitt for å løfte interiøret og stilen sin til nye høyder, og få følelsen av å ha skapt noe nytt og noe variasjon i hjemmet sitt. 

Belysningen har mye å si for stemningen

En ting du kan starte med er belysningen i hjemmet ditt. Den har nemlig mer å si for uttrykket og stemningen i hjemmet ditt enn man kanskje tror. Hva med noen nye designlamper til å pynte opp hjemmet med? Ellers så er det mye som kan gjøres ved å for eksempel skifte til en varmere pære i taklampen for å endre hele stemningen i rommet. Kanskje du allerede har en taklampe du er glad i, men ønsker å supplere med en gulvlampe? Mulighetene er uendelige!

Et nytt malingsstrøk

En ny farge på veggen kan endre alt. Det tar heller ikke så lang tid å male et rom som man ofte føler det gjør. Ja, det er litt stress å teipe lister og flytte på møbler, men en ny farge på veggen kan virkelig friske opp ethvert hjem. Og du trenger jo heller ikke male så mye, for det er nemlig ikke nødvendig å male hele hjemmet for å føle at man har noe nytt. Noen ganger er det ikke mer enn én enkelt vegg i stuen som skal til. 

Ommøblere hjemmet

Det er ikke alltid man har pengene til maling, lamper eller en større oppussing. Har du derfor prøvd å finne på noe nytt med det du allerede har? Ved å ommøblere i rommene i hjemmet og teste ut forskjellige løsninger og plasseringer kan du uten å ha brukt én krone føle at du har et nytt hjem. Det er nemlig ikke alltid det skal mer til enn det!