Tap vekt nå: Ny reseptfri behandling stopper kroppen fra å ta opp fett

17/07/2017 17:15

KC

Sponset innhold
Er du blant 47% av den norske befolkningen som lider av overvekt? Du har aldri hatt bedre muligheter for å begynne med vekttap.

En Amerikansk undersøkelse viser at overvekt har nå blitt den ledende dødsårsaken i verden. Mer presist, det er på grunn av de mange komplikasjoner som kan oppstå, for eksempel hjerte-og karsykdommer, dårlig selvtillit, redusert fruktbarhet, fysiske problemer og så videre.

For å fremme sunnhet og redusere den store andel av befolkningen som er overvektig, har den britiske produsenten, MaxMedix, nettopp lansert en effektiv behandling, hvor den bruker stoffet Lipomyl™ Chitosan som kan forhindre kroppen fra opptak av fett og dermed hjelpe med vekttap.

MaxMedix™ Fat Binder fremmer effektiv vekttap ved å blokkere kroppens evne til å absorbere fettmolekylene. I stedet samles de i fettklynger i magesekken og skilels ut naturlig gjennom kroppen. Kliniske tester foretatt av laboratoriet på University of Greenwich, viser hvordan kun 1 gram av hovedingrediensen, Lipomyl™ Chitosan, er i stand til å binde 60 gram fett. Sammenlignet med den nåværende markedsleder er denne Fat Binder 380% mer effektiv. Kjøp MaxMedix™ Fat Binder her.

Sikker og naturlig

I kampen for å fremme befolkningens sunnhet og redusere overvekt som dødsårsak, har MaxMedix i samarbeid med britiske forskere utviklet en naturlig Fat Binder, som effektiv binder fett slik at kroppen forhindres i å ta opp fettmolekylene. De fleste personer opplever allerede positive forandringer etter 2 ukers bruk.

Formålet er å fremme sunn helse for de personer som lider av overvekt og komplikasjoner forbundet med en BMI over 25. Med MaxMedix™ Fat Binder kan du starte din vekttap naturlig og trygt, noe som er garantert med CE-merket.

Offisiell forhandler i Norge

I samarbeid med Weightworld.no er Fat Binder nettopp blitt lansert i Norge. Nå har de norske forbrukere også mulighet for å fremme kroppens sunnhet på en effektiv og sikker måte. 

En pakke inneholder 180 kapsler, som rekker en måneds forbruk. Du skal kun ta 2 kapsler 15 minutter før et måltid. På denne måte binder fettet som skilles ut fra maten i magesekken og blir på naturligvis utskilt gjennom kroppens fordøyelsessystem.

Weightworld.no er en anerkjent forhandler av naturlige kosttilskudd som spesialiserer seg på vekttap og sunn helse. Med sitt store utvalg av naturlige produkter, har de fremmet den norske befolkningens helse siden 2004.

Kjøp MaxMedix™ Fat Binder her.