Vil du ha et penere smil? Ny forskning avslører at kokosolje kan bleke dine tenner

20/07/2017 13:00

KC

Sponset innhold
Mange har forgjeves prøvd tannbleking med dyre og farlige metoder. Ny forskning viser at kokosolje kan bleke tennene naturlig og effektivt.

Vi lever i en tid der det perfekte utseende er svært viktig for vårt selvbilde. Vi ønsker å gjøre alt for å se bra ut, noe som utnyttes av mange selskaper som selger både dyre og i noen tilfeller farlige produkter.

For å fremme bedre helse og slutte å selge farlige tannbleking produkter, har den Britiske produsenten, MaxMedix, nettopp lansert Coconut Splash bleking med revolusjonerende olje trekke teknologi for å fremme sunn tannhelse, forebygge tannkjøttbetennelse og viktigst av alt: bleke tennene naturlig og sikker måte.

Coconut Splash bruker sine sterke antibakterielle egenskaper for å skape et hvitt smil. Behandlingen er basert på en kombinasjon av ulike essensielle oljer, blant annet kokosolje - denne teknikken kalles olje trekker. De effektive ingrediensene er helt naturlig, og derfor fremmer de tennenes opprinnelige hvite farge uten risiko for bivirkninger. Kjøp Coconut Splash her.

Sikkert og Naturlig 

I kampen for å redusere mengden av kjemisk bleking og fjerne risikoen forbundet med å få blekere tenner har MaxMedix i samarbeid med Britiske forskere utviklet et 100% naturlig behandling som effektivt fremme tannhelse og kan tilby en komplett tannbleking på bare 14 dager.

Hensikten er å fremme oral hygiene og minimere antall tilfeller der kjemiske behandling kan føre til munnkreft eller permanent ødeleggelse av tannflatene. Med Coconut Splash oppnår du  effektiv bleking naturlig og trygt.

Offisiell forhandler i Norge

I samarbeid med shytobuy.no er Coconut Splash nettopp blitt lansert i Norge. Norske forbrukere har nå også muligheten til å få blekere tenner på en naturlig og trygg måte.

Coconut Splash inneholder 14 pakker, det er anbefalt å bruke en pakke om dagen. Etter 2 ukers forbruk, kan du tydelig se de positive resultatene fra kokosoljen, uten risiko for bivirkninger. I tillegg vil din munn også føles sunnere.

Shytobuy.no er en anerkjent forhandler av naturlige løsninger på pinlige problemer. Med sitt brede spekter av naturlige og trygge produkter, har de hjulpet Nordmenn med sine pinlige problemer siden 2003.

Kjøp Coconut Splash her.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.