Autoproff til Norge: En trygg og effektiv handelsplattform for bilforhandlere til kjøp og salg av bruktbiler

03/11/2022 12:44

Valdemar Lind

Å kjøpe eller selge brukte biler på en sikker og effektiv måte kan bidra til å optimalisere virksomhetens prosesser og utvide mulighetene for vekst og omsetning. For å hjelpe din virksomhet med å gjøre en smart kjøpsinvestering, eller øke din salgsomsetning av brukte biler, har vi satt sammen noen verdifulle tips som hjelper deg å velge den beste avtalen for både salg og kjøp av brukte biler gjennom Autoproff - en handelsplattform, hvor bilforhandlere kan kjøpe og selge brukte biler på auksjon, som endelig har kommet til Norge. 

Velg en profesjonell B2B-forhandler

B2B står for «business-to-business», og er en type elektronisk handelsplattform til utveksling av produkter, tjenester eller informasjon mellom virksomheter. En B2B-transaksjon gjennomføres mellom virksomhetene, og i de fleste B2B-forretningsmodeller får hver organisasjon fordeler på en eller annen måte, og har vanligvis lignende forhandlingsmakter. Så når du skal finne forhandlere til kjøp eller salg innen bruktbilindustrien i Norge, vil et B2B marked for brukte biler med lavt eller ingen salær, være et gunstig valg. På den måten sørger du for en god økonomisk avtale, samtidig som du får tilgang til et stort og voksende bruktbilsmarked, flere selgere og kjøpere, samt tilgang til nye kunder og markeder. 

Autoproff: Det sikre valg nasjonalt og internasjonalt

Endelig kan din norskbaserte bedrift gjøre som resten av Europa og velge en sikker handelsplattform med de beste mulighetene til å kjøpe og selge biler risikofritt, uansett hvilket land du kjøper fra. Autoproff har hjulpet tusenvis av bilforhandlere til å kjøpe og selge biler. I tillegg har plattformen sikret bruktbilforhandlere en forbedret fortjeneste og popularitet med økt økonomisk overskudd.

Med over 2000 biler på aksjon med tilhørende sakkyndig bildokumentasjon, og mulighet for å gjennomse bilene før kjøp, kan du være sikker på å gjøre en god og kvalifisert handel for din bedrift. Med et medlemskap hos Autoproff Norge får din bruktbilforhandler i tillegg mulighet til å optimalisere og synliggjøre bilannonser, og dermed øke salg. Skal du selge biler får du blant annet tilgang til over 20 000 kjøpere, gunstige priser og sikre betalinger, med ingen eller lave gebyrer.  

Kartlegg bedriftens mål, behov og økonomi

For å sikre økt virksomhetsvekst, er det viktig å kartlegge virksomhetens behov og aldri investere i noe virksomheten ikke har råd til. Før bedriften inngår bruktbilsavtaler, må formålet med virksomheten derfor være tydelig. Når formålet er tydelig avgrenset, er det også lettere å kunne avsette et budsjett. Autoproff ønsker nå også å tilby norske bilforhandlere en lett og sikker kjøps- og salgsprosess av bruktbiler, og gjøre bilforretninger mer suksessfulle og synlige, samt bidra til virksomhetsvekst. Derfor tilbyr de en rekke abonnementsplaner som betales årlig, og derfor er det viktig å vite hvilken avtale man skal binde seg til, ut ifra bedriftens behov.

Autoproff tilbyr alt fra gratis-abonnement som betales etter forbruk, til den fullt profesjonelle Premium-adgang med en rekke fordeler som ikke er inkludert i prisen i noen av de mindre abonnementene. Handelsplattformen er regulert og godkjent av finans- og datatilsynet, slik at du kan være trygg på at din abonnementsavtale beskytter dine rettigheter.