Christian Eriksen gir sitt første intervju siden hjertestans

05/01/2022 08:12

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Landslagsstjernen Christian Eriksen har gitt sitt første intervju siden han fikk hjertestans under EM.

Christian Eriksen kollapset på banen i Danmarks åpningskamp i sommerens EM. Og det sendte en hel fotball nasjon i sjokk da den 29 år gamle landslagsstjernen kollapset med hjertestans.

Deretter var det stor tvil om hva fremtiden ville by på for Eriksen. Og det er det fortsatt, fordi det har den danske stjernen ikke har annonsert - og det samme gjelder hans agent, Martin Schoots.

Tidligere har Christian Eriksen blitt observert i Odense, hvor han benyttet seg av OB sine treningsfasiliteter. De siste dagene har han trent i Sveits, hvor han har fått tilgang til en bane.

Nærmere bestemt har han trent i Chiasso, som ligger i den sørlige delen av alpelandet, nær grensen til Italia. Dette betyr imidlertid ikke at dansken planlegger å fortsette sin karriere i Sveits.

Det har derimot gått rykter de siste dagene om en retur til Ajax i Nederland eller Premier League i England. Eriksen selv har imidlertid ikke kommentert på ryktene eller på hjertestansen i Parken.

Christian Eriksen har ikke bare gått stille med dørene. Han har faktisk vært helt taus. Men nå har han endelig åpnet opp i sitt første intervju siden den skjebnesvangre junikvelden i Parken. Han har nemlig gitt et stort intervju til DR.  

I intervjuet legger han stor vekt på at han ønsker å takke alle de som har sendt ham meldinger, blomster og .m.

«Jeg vil takke for støtten alle har vist. Jeg vil gjerne si takk til alle de som har sendt og skrevet. De som har tenkt på familien min og meg i den tiden vi hadde det vanskelig,» sier Christian Eriksen i intervjuet med DR.

I intervjuet avslører Christian Eriksen også at han var dødd i fem minutter mens han lå på plenen i Parken.

I tillegg sier han at han i dag har det bra, og at han fortsatt er bosatt i Milano, der hans tidligere klubb, Inter, holder til.

På torsdag blir dokumentaren «Christian Eriksen – My Story» gjort tilgjengelig på DRTV. Her kan du se og høre hele intervjuet med landslagsstjernen. Den vises også på DR1 lørdag kl. 21.00.