Den danske håndball raketten skifter klubb

Foto: Shutterstock

Mathias Gidsel annonserer selv klubbskiftet på hans egen instagram konto.

Den 22 år gamle danske stjernen Mathias Gidsel har nettopp blitt kåret til OL-turneringens MVP (Mest verdige spiller) etter å ha blitt med på allstar-laget i hans første turnering i landslagsdrakten da Danmark vant VM i januar. Det vil altså si at begge ganger ung gutten har vært med i en sluttrunde i de danske landsfarger har han endt opp på allstar-laget.

Les også

Klar for ny klubb: ”Messi vil bringe mange trofeer hit”

Derfor kommer klubbskiftet som en naturlig forlengelse av et vanvittig år for Mathias Gidsel, som har slått gjennom og fått håndballverdenen til å åpne øynene.

Mathias Gidsel skifter til Füchse Berlin i 2022. Den danske OL-sølvvinneren har fått en treårskontrakt fra neste sommer.

Det skriver både Gidsel på hans egen instagram konto, men også Bundesliga-klubben Füchse Berlin skriver det på deres nettsider.

«Bundesligaen er den beste ligaen i verden, og jeg har tatt beslutningen om å skifte til Füchse Berlin fordi jeg er spent på konseptet deres, og det vil være flott å utvikle seg med det laget», sa supertalentet om flyttingen.

Den danske raketten hadde en kontrakt med GOG til sommeren 2024, men den tyske klubben har altså kjøpt han fri fra denne.

Det er imidlertid ikke klart hva Füchse Berlin betalte for den danske høyrebacken.

Gissel har spilt 25 kamper for Danmark og scoret 116 mål. 

Gidsel skifter altså til en klubb som ente som nummer 4 i bundusligaen siste sesong. 

Les også

Nå kunngjør Christian Eriksens agent: Det har Christian aldri sakt