Den tyske landslagsstjernen avviser Playboy: «Vil vise meg frem på banen»

17/07/2023 16:30

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tyske landslagsstjernen hadde et ganske spesielt tilbud å forholde seg til.

Tidligere i år hadde den 24 år gamle tyske landslagsstjernen Giulia Gwinn et ganske spesielt tilbud å forholde seg til.

Det verdenskjente magasinet Playboy ønsket å sette fokus på sommerens fotball-VM i kvinnefotball – og for det ble den tyske stjernen sett på som en mulig frontfigur.

Ifølge tyske Bild ønsket magasinet den 24 år gamle stjernespilleren på forsiden av magasinet, men Playboy fikk nei.

— Jeg respekterer Playboy som et journalistisk produkt, men jeg foretrekker å vise meg frem som fotballspiller på banen, sier Gwinn, som ble spurt om Playboys henvendelse torsdag.

Og når verdenscupen nærmer seg, er Gwinn faktisk lei av å måtte forholde seg til det faktum at hun takket nei til Playboy.

«Jeg tror og håper generelt at vi har mye viktigere og spennende temaer å diskutere – og spesielt når vi er på vei til verdenscupen, som garantert blir en fantastisk verdenscup».

Hos Playboy hadde de imidlertid håpet på Gwinns deltakelse.

"Giulia Gwinn er ikke bare en eksepsjonell idrettsutøver, men hun er også en vakker ung kvinne. Så en personlighet som henne er selvfølgelig interessant for Playboy", sier Florian Boitin, tysk sjef for Playboy.

Giulia Gwinn har i år slitt med en kneskade, som holder henne unna sommerens siste runde – i stedet må hun være ekspert på TV.

Gwinn er allerede populær på Instagram, hvor hun har over 500 000 følgere, akkurat som hun har høstet mye anerkjennelse på fotballbanen – blant annet som den beste unge spilleren i VM 2017, akkurat som hun var en av de 11 beste på forrige sommers EM.