«Dette må stoppe»: Verstappen raser over ondskapsfullt rykte om kjæresten

25/06/2024 09:00

Emma

Sport
Foto: Michael Potts F1 / Shutterstock.com
Foto: Michael Potts F1 / Shutterstock.com
Max Verstappen har offentlig tatt et standpunkt mot urovekkende rykter om kjæresten Kelly Piquet.

Piquet har nylig vært målet for ondsinnet sladder som har påvirket hennes personlige liv og mentale velvære.

Situasjonen ble verre da ekle kommentarer om hennes tidligere forhold, spesielt med tidligere F1-fører Daniil Kvyat og deres fire år gamle datter Penelope, begynte å sirkulere på forskjellige sosiale medieplattformer.

Det skriver netmediet Nieuws.

På sosiale medier utstedte Piquet en inderlig bønn der hun på det sterkeste avviste de falske påstandene og oppfordret folk til å vurdere konsekvensene av deres ord.

I en lengre uttalelse på Instagram kalte hun anklagene for «ærekrenkelse» og uttrykte sin frustrasjon over spredningen av feilinformasjon.

"Den elektroniske verden kan være et fantastisk sted av en rekke årsaker, men en veldig skummel en når feilinformasjon og løgner spres," skrev hun.

Hun fremhevet den følelsesmessige belastningen ved å håndtere «anklager, rykter, fabrikkerte situasjoner, falske vitnesbyrd og photoshoppede skjermbilder» i over tre år.

Piquet understreket viktigheten av å verifisere informasjon før du sprer den og oppfordret folk til å reflektere over de virkelige konsekvensene av deres handlinger.

– Som menneske påvirker kommentarer og hat meg og de rundt meg dypt, sier hun.

"Jeg håper dette fungerer som en påminnelse til folk om å sjekke innhold på nettet før de truer noen."

Max Verstappen selv reagerte på sin Instagram-konto med en støttemelding.

"Det her skal stoppe," skrev han.

– Disse falske anklagene fra enkelte på Instagram og TikTok er vanvittige og latterlige på samme tid. Hat har ingen plass i denne verden. Vi vet hva som er sant i vår familie, og vi er veldig lykkelige sammen. Jeg elsker deg."

Piquet har opparbeidet seg et rykte for å være den mest glamorøse såkalte VAG (Kone og Kjæreste) i Formel 1. Den brasilianske modellen begynte å date den raske nederlenderen i 2020, et år før han vant F1-verdensmesterskapet for første gang, melder The Sun.

Forholdet deres har alltid tiltrukket seg mye oppmerksomhet, spesielt fordi Piquet er ni år eldre enn den 25 år gamle verdensmesteren.

Hennes høye profil i sporten og hennes livsstil som Instagram-influencer har økt rekkevidden hennes på sosiale medier til mer enn 1.5 millioner følgere på Instagram. Kelly er datter av den tidligere Formel 1-legenden Nelson Piquet, som vant tre verdensmesterskap i 1981, 1983 og 1987. Imidlertid ble han bøtelagt 1.5 millioner dollar i fjor for rasistiske og homofobiske kommentarer om Lewis Hamilton.

Kelly var tidligere i et forhold med den russiske Red Bull-føreren Daniil Kvyat. De begynte å date i januar 2017 og fikk datteren Penelope sammen, noen måneder før de delte seg i desember 2019.

Omtrent et år senere begynte Kelly et forhold til Verstappen, og de offentliggjorde forholdet sitt på Instagram i januar 2021. Ironisk nok erstattet Verstappen Kvyat i Red Bull i andre halvdel av F1-sesongen 2016.

Verstappen sier han har et godt forhold til tre år gamle Penelope og deler ofte bilder med henne på nettet. Han har imidlertid gitt klart uttrykk for at han ikke har til hensikt å bli hennes farsfigur.