Dødelig slange avbryter tenniskamp

01/01/2024 14:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En dødelig slange avbrøtt en tenniskamp.

Dominic Thiems kamp i Brisbane ble avbrutt fordi en dødelig slange ble oppdaget nær banen.

Det var en situasjon han ikke hadde prøvd før.

Den tidligere verdenseneren Dominic Thiem spilte seg inn i kvalifiseringsturneringen til Brisbane International lørdag morgen dansk tid, men tenniskampen måtte pauses i 40 minutter underveis.

Dette skyldtes det faktum at en farlig slange på 50 centimeter ble oppdaget nær banen. Ifølge Reuters beskriver lokale medier den brune slangen som dødelig.

"Jeg elsker virkelig dyr, spesielt eksotiske, men de sa at det var en veldig giftig slange og det var nær ballbarna, så det var en veldig farlig situasjon," sa Thiem.

– Det er noe som aldri har skjedd meg før, og noe jeg definitivt aldri kommer til å glemme.

Profesjonelt personell stormet inn for å fjerne slangen slik at kampen kunne fortsette.

Pausen var god for Thiem som etter å ha tapt det første settet 2-6, vant de to neste settene 7-6 og 6-4 mot australske James McCabe.

Med det er Thiem klar for hovedturneringen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.