Erling Haalands agent bekrefter: Planlegger Man City-exit

03/03/2023 13:07

Sofie

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Erling Haaland har vært i strålende form i sin første sesong som Man City-spiller, og spissens agent har innrømmet at foreløpige planer allerede er på plass for fremtiden hans.

Agenten til Erling Haaland har innrømmet at Real Madrid er et "drømmeland" for hver spiller. Superagent Rafaela Pimenta hevder at de spanske gigantene fortsatt har en "magi" som spillere synes er vanskelig å motstå til tross for rikdommen i Premier League.

Manchester City signerte Haaland for 51 millioner pund i fjor sommer foran Real Madrid, men det er fortsatt en sterk tro på at målsspissens langsiktige ambisjon er å spille for de 14 ganger europamesterne.

Pimenta, som snakket på FT Business of Football-toppmøtet i London, sa:

«Det er Premier League. Og det er Real Madrid. Og Real Madrid har noe eget som gjør det til drømmelandet for spillerne. Madrid holder denne magien i gang. Den har ikke ligakonkurransen, men den har Champions League.»

Den brasilianske advokaten Pimenta, som etterfulgte som Haalands hovedagent etter Mino Raiolas død i fjor, sa at hun kartla karrieren til spillere og at den norske spissen ønsket å flytte til City, men det er klart at han kanskje ikke er der for livet.

Hun la til: «I mitt byrå prøver vi å lage en plan. Vi må lage en plan. Vi må ha et mål. Kanskje vi ikke vil oppnå det, men hvis vi ikke vet hvor vi skal, kommer vi ikke dit.

"Når vi har en spiller, legger vi planer. Selv om spilleren er 15 år gammel. Vi planlegger karrierebanen hans. Da jeg begynte i denne bransjen, hvis jeg ville si til en spiller "Jeg tar deg med til England ' det første de ville si ville være "hva gjorde jeg galt? Hvorfor liker du meg ikke?"

«Men nå, hvis jeg spør en spiller «hva er målet ditt?» vil han si Premier League. Han sier ikke City, Chelsea eller Arsenal, men Premier League."

Pimentas kommentarer er de siste i en lang rekke påstander om Haalands langsiktige fremtid med City.

Spissens far, Alfe-Inge, har allerede hevdet at sønnen hans bare vil bli på Etihad Stadium i «i maks tre eller fire år».

City har tidligere benektet at det er noen "Real Madrid-klausul" i Haalands kontrakt som er rapportert å inkludere et kjøp på 175 millioner pund - men det ekskluderer de spanske gigantene.

Uansett, de spanske mesterne ser mest sannsynlig ut til å være interessert i et trekk for spissen etter å ha sett deres trekk for Kylian Mbappe sist sommer kollapse.

Los Blancos var spesielt store beundrere av Haaland før han byttet til Etihad Stadium. Pimenta innrømmet at hun er i konstant dialog med klubber rundt om i verden for å sikre at kundene hennes gis best mulig sjanse til å sikre overganger:

«Den dagen markedet [overføringsvinduet] avsluttes, er dagen jeg begynner å besøke klubber for å snakke om spillere. , for å se hva som kan være i fremtiden. Vi er i februar, jeg har allerede vært på klubbrunder fire ganger i år.

"Det er så mange forskjellige klubber, vi kan studere, hvem som skal trekke seg, hvem som blir gammel, hvem som er skadet, hvem som gjør det dårlig. Kanskje dette vil skje der. Det er som et sjakkspill og du prøver å forutse neste trekk."