Etter en tøff tid med stress: Mikkel Hansen tilbake på banen igjen

23/07/2023 13:30

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det har vært noen tøffe måneder for stjernespiller Mikkel Hansen, men nå er han tilbake på banen igjen.

Så skjedde det endelig.

Håndballegenden Mikkel Hansen har vært borte fra treningsfeltet i snart en halv måned etter å ha måttet sykmelde seg stresset.

Men heldigvis var det gode nyheter Aalborg Håndballdirektør Jan Larsen kunne dele med bekymrede fans av den langhårede fullbacken tidligere denne uken.

– Mikkel starter opp med resten av troppen på torsdag, og heldigvis har vi en god og lang start, hvor vi kan starte det hele rolig, sier han til Ekstra Bladet.

Og i går kom den store dagen. Hansen var å finne på treningsfeltet sammen med lagkameratene i Nordjylland – og det var brede smil på alles lepper å se Mikkel tilbake i treningsklær, men også for resten av laget å returnere til trening, der en rekke nye spillere også kunne få sin debut i klubben.

Du kan se bildet av en smilende Mikkel Hansen tilbake blant lagkameratene her:

I tillegg har Aalborg Håndball delt en video på sin offisielle Instagram-profil, der Hansen, Niklas Landin og flere av klubbens spillere er å se på den første fellestreningen siden sommerferien.

– Boys are back! (Og mange nye fjes har meldt seg på), skriver klubben i innlegget, som du kan se her:

Veien tilbake til håndballbanen var hard, men forhåpentligvis komplett.

I mai kunne Hansen selv annonsere via. På Aalborg Håndballs hjemmeside står det at forberedelsene til comebacket for klubben var i gang, og rehabiliteringen så langt hadde gitt resultater.

– Jeg har vært gjennom en tøff mental periode, hvor jeg heldigvis har hatt fantastisk støtte fra familie, venner, fageksperter og arbeidsgiver. Nå er jeg på et sted hvor jeg igjen har energi og energi til å kunne fokusere på å komme tilbake til sporten jeg elsker, sa Mikkel den gang.