Fly med Arsenals fotballag om bord var plutselig i brand

25/04/2023 08:02

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Et passasjerfly med Arsenals kvinnelag tok fyr søndag kveld. Nå melder klubben ut.

Kvinnenes Champions League er godt i gang og Arsenals kvinnelag er en del av konkurransen.

Derfor har de vært i Tyskland denne helgen for å spille mot Wolfsburgs fotballag, men da laget om bord i et passasjerfly søndag kveld skulle ta av fra Braunschweig Wolfsburg flyplass for å fly hjem, ifølge Daily Mail, tok flyet fyr fordi en fugl hadde fløyet inn i flyets venstre motor.

Ulykken resulterte i et høyt smell og deretter flammer, som umiddelbart stakk ut fra motoren på flyet, som var av typen Boeing 737.

Dette fikk selvfølgelig piloten til å avbryte take-off og evakuere alle passasjerer om bord - inkludert Arsenals kvinnelag.

Fotballagets hjemreise ble derfor forsinket, men mandag returnerte de trygt til Storbritannia.

Det kommer ifølge en pressemelding fra fotballklubben, der det blant annet heter det: "Flyet vårt hadde tekniske problemer før avgang i Tyskland søndag kveld".

Pressemeldingen fortsetter: "Som et resultat ble vi i Wolfsburg natt til mandag før vi fløy tilbake til England mandag ettermiddag. Vi vil gjerne takke de ansatte på flyet og på bakken på flyplassen for deres hjelp."

Fotballaget var om bord i et maltesisk fly da ulykken skjedde, men på grunn av ulykken måtte de fly med et annet flyselskap hjem mandag.

Læs også:

Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.
Han var verdens tykkeste barn som 9-åring og veide 190 kilo: I dag er han ugjenkjennelig En gutt som ble stemplet som «verdens feteste gutt» har forandret livet sitt fullstendig, og ser i dag ut som en helt annen