Gullet glapp for de norske håndballjentene i VM

17/12/2017 19:13

Anniken Hauge

Sport
Etter en utrolig spennende innspurt på slutten måtte Norge se seg slått av Frankrike i håndball-VM, med resultatet 23-21.

Norge spilte en rufsete førsteomgang i VM-finalen i Hamburg. Like etter pause opparbeidet de franske jentene seg en tremålsledelse. Nora Mørk og de norske jentene kjempet seg inn igjen i kampen, men det var mye som lugget. Det skriver TV 2.

De norske keepernes redningsprosent var svak, og i tillegg bommet de norske jentene på 4 av 7 straffer totalt.

Norge har lekt seg til finalen og vunnet nesten alle kampene. Men den siste gullkampen ble svært nervepirrende for både spillere og tilskuere. Dessverre gikk ikke Norge helt til topps denne gang.

Ett minutt før full tid banket de norske jentene inn en perle av et skudd - men Frankrike svarte med mål. Med 20 sekunder igjen scoret Franrike på nytt, og tapet var dermed et faktum.

- Vi taper for et bedre lag i dag. Vi kommer ikke opp på vårt nivå. Forsvarsmessig er det godkjent, men fremover mangler vi skyts. Det er småting, men vanskelig å gjøre en stor analyse nå. De vinner fortjent slik som kampen er, men det er surt. Vi får dra hjem og trene, sier Norges trener Thorir Hergeirsson til TV 2.