LeBron James sønn innlagt på sykehus med hjertestans

29/07/2023 16:30

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Basketballlegenden LeBron James sønn, Bronny James, har blitt innlagt på sykehus med hjertestans.

«I går fikk Bronny hjertestans under trening. Medisinsk personell var i stand til å behandle Bronny og ta ham til sykehus.'

«Han er nå i en stabil tilstand og ikke lenger på intensivavdelingen. Vi ber om respekt og privatliv for James-familien og vil oppdatere media etter hvert som mer informasjon blir tilgjengelig."

Det sier en talsmann for James-familien til det amerikanske mediet TMZ Sports.

Talsmannen forklarte videre at "LeBron og Savannah ønsker å offentlig gi sin dypeste takk og takknemlighet til USCs medisinske og atletiske stab for deres utrolige arbeid og dedikasjon til sikkerheten til deres utøvere."

18 år gamle Bronny James er et voksende talent i sin sport – han har nylig engasjert seg for laget Trojans og forventes å ende opp i NBA.

Her kan han allerede neste år være med i NBA-draften, hvor klubbene velger nye talenter.

Det har lenge vært LeBron James sitt ønske å spille med sin eldste sønn i NBA før han går av med pensjon.

NBA-legenden har vunnet mesterskapet fire ganger og tok i februar rekorden som den mestscorende spilleren i ligaens historie.

Han har også to OL-gull med USA.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.