Messi forklarer til sinte fans: "Jeg klarte ikke det"

08/02/2024 21:00

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Regjeringen i Hongkong uttrykte enorm skuffelse over at Lionel Messi ikke kom på banen i en testkamp og krevde en forklaring. Messi gir det nå.

Søndag tok 40.000 forventningsfulle fans til stadion i Hongkong, der Inter Miami var på besøk.

Flertallet dro imidlertid skuffet hjem da den argentinske stjernen Lionel Messi satt på benken hele kampen.

Dette fikk senere en regjeringstalsperson til å be om dialog med arrangørene for å redusere støtten til kampen fordi Messi ikke kom på banen.

Regjeringen krevde også en forklaring på Messis fravær, og argentineren gir det nå selv.

– Sannheten er at det var uheldig at jeg ikke kunne spille Hongkong-kampen. I den første kampen i Saudi-Arabia følte jeg ubehag i låret, og det var derfor jeg utelot. I det andre spillet prøvde jeg å teste det for å se hvordan det føltes, fordi jeg hadde hatt en skanning som viste en overbelastning, men ikke en skade. Derfor prøvde jeg å spille.

Så dro vi til Hong Kong og hadde åpen trening, og jeg kom ut på grunn av folkemengdene og barna som var der, og fordi jeg ønsket å være det, men sannheten er at ubehaget fortsatte og det var veldig vanskelig for meg å spille. Dessverre kan slike ting skje i fotball, og det skjedde med meg.

– Jeg kunne ikke spille kampen i Hongkong, og jeg er lei meg fordi jeg alltid vil spille. Jeg ønsker å være der, og enda mer når det gjelder disse kampene hvor vi har reist så langt, og folk er så glade for å se kampene våre.

Jeg håper vi kan komme tilbake og spille en kamp til hvor jeg kan være der, sier Messi til The Athletic.