Mikkel Hansen er tilbake etter sykemelding – men én spesiell ting er ikke den samme som før

03/08/2023 21:30

Sofie Hansen

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han er tilbake i full gang, men spesielt én ting er ikke det samme.

Tilbake i februar ble håndballverdenen rammet av noen sjokkerende nyheter fra en genuin landslagsstjerne. Det ble kjent at Mikkel Hansen måtte trekke seg fra sporten han elsker så høyt, og som danske fans har rost ham for i flere år.

Dessverre viste årsaken seg å være mer enn bare utmattelse eller en mindre skade.

Håndballstjernen måtte sykemeldes med stresssymptomer, og sette håndballen på vent for å fokusere på sin fysiske og psykiske helse.

Forleden tok Mikkel Hansen endelig på seg håndballskoene igjen, og ifølge Jan Larsen, som er direktør i Aalborg Håndball, må han gjennom den samme harde treningen som de resterende spillerne på laget.

Det skriver B.T., som har snakket med Aalborg Håndball-direktør. Etter Mikkel Hansens første treningskamp var det også optimisme å spore hos Jan Larsen, som har fått tilbake den danske superstjernen i kamptrøya:

«Du kunne se at Mikkel hadde energi og spilleglede. Så på mange måter var det en veldig fin dag for oss og selvfølgelig også for Mikkel – å være tilbake der han har mest lyst til å være. Nemlig på håndballbanen», sier han i intervjuet med B.T.

En ting er ikke som før

Mikkel Hansen er derfor tilbake for fulle gardiner, men hvis han trenger å hoppe over en treningsøkt, så er det en mulighet for det:

"Men han er en del av troppen akkurat som alle andre, og hvis vi vurderer at han trenger å restituere seg litt mer eller hoppe over en treningsøkt, vil vi ta hensyn til det, akkurat som vi ville gjort med alle andre spillere", sier Jan Larsen.

Det er derfor ingen ekstra privilegier for Mikkel Hansen, rett og slett fordi han har kommet tilbake fra sykemelding, men det er likevel én ting som ikke er det samme som før han ble sykmeldt.

Mikkel Hansen har fortsatt en pause fra pressen, noe som gjør at han ikke er tilgjengelig for intervjuer. Det er resten av troppen fra Aalborg Håndbold, derfor må pressen nøye seg med å snakke med hovedpersonens lagkamerater inntil videre.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.