Mikkel Hansen har vært sykmeldt siden februar: Nå er det nyheter

19/07/2023 16:30

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mikkel Hansen har ikke vært i trening eller kamper for Aalborg siden februar på grunn av stressymptomer. Nå er det nytt.

Etter en lang pause fra håndballbanen er en av Danmarks største håndballstjerner, Mikkel Hansen, klar for retur. Kunngjøringen kommer fra Aalborg Håndball til Ekstra Bladet.

Mikkel Hansen har vært sykmeldt siden begynnelsen av februar, men torsdag er han igjen på håndballbanen, klar til å forberede seg til den nye sesongen sammen med resten av Aalborg Håndballs tropp.

– Mikkel starter opp med resten av troppen på torsdag, og heldigvis har vi en god og lang start, hvor vi kan starte det hele rolig, sier Aalborg Håndball-direktør Jan Larsen til pressen.

Mikkel Hansen trakk seg fra sporten i vinter på grunn av stressymptomer. Dette skjedde kort tid etter at han nettopp hadde vært i VM med landslaget, og at han også hadde returnert til Danmark etter ikke mindre enn 10 år i Fankrig, hvor han spilte for Paris Saint-Germain.

Mikkel Hansen spilte 30 kamper og scoret 169 mål for Aalborg før han ble sykemeldt.

Selv om Mikkel Hansen begynner å bli klar til å trene igjen, vil ikke Jan Larsen si hvor lang tid det vil ta før Mikkel Hansen er klar til å spille kamper igjen.