Mikkel Hansen sykmeldt med stress: Nå snakker flere landslagskolleger ut

26/04/2023 08:58

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Landslagskollegene bryter nå tausheten om Mikkel Hansens fravær.

For første gang siden VM-triumfen i januar samles landslagets menn for å spille to kamper mot Spania og Sverige i EHF Euro Cup.

VM-gullet sikret herrehåndballen en plass i historiebøkene, og med den siste seieren ble de det første laget noensinne til å vinne VM tre ganger på rad.

Men en av lagets store profiler var ikke å finne på det store treffet i Herning, og det var merkbart.

Det skriver Ekstra Bladet, som har snakket med flere av landslagsstjernene.

Mannen som har vært lagets store stjerne i mange år, Mikkel Hansen, var ikke til stede, da han for tiden er sykmeldt med stress.

Han vil derfor ikke delta i de to treningskampene, men i tillegg til sine åpenbare ferdigheter på banen, forteller flere av kollegene til Ekstra Bladet at de også savner stjernen når de ikke er på banen.

Mikkel Hansens lagkamerat i Aalborg, Henrik Møllgaard, beskriver overfor avisen hvordan det er å være uten Mikkel Hansen på landslagsleiren:

– Det er ingen tvil om at vi savner ham på banen, men det har ikke vært så vanskelig å parkere fordi det er noe annet som står på spill. Mikkels og familiens helse er langt viktigere, så mest av alt savner jeg å ha en god venn i hverdagen, sier han.

Landslagstrener Nikolaj Jacobsen og to store landslagsprofiler, Niklas Landin og Rasmus Lauge, er alle enige med Henrik Møllgaard i at mangelen på et dansk håndballikon er stor - både på og utenfor banen.

Så det er ingen tvil om at landslagskameratenes behov for Mikkel Hansen er stort, og at de håper at han snart er klar for å snøre på seg håndballskoene igjen.