Mikkel Hansen uttaler seg om sin atypiske situasjon: «Det kan alltid bli bedre»

09/01/2024 12:00

Sofie

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå tar den evig populære håndballspilleren ordet.

Etter et tiår i utlandet har håndballspiller Mikkel Hansen og familien funnet tilbake til Danmark.

Men med et nytt kapittel i Aalborg Håndball og et hjem i København, har Mikkel Hansen trengt å venne seg til sin nye – og til tider harde – livsstil og spesielt transporten mellom de to storbyene.

Det skriver SE og HØR.

- Det kan alltids bli bedre. Jeg lever litt utypisk med tanke på å bo to steder og flyr litt frem og tilbake, men det er også mindre enn jeg gjorde tidligere, sier han.

Pendlerlivet tar hardt på den danske håndballstjernen, som av og til må være borte fra familien, som består av kona Stephanie og sønnene Eddie Max og Vince.

For å få til ting, reiser familien ofte sammen med Mikkel Hansen til Aalborg, når det passer inn i hverdagen deres.

- Familien er også i Aalborg når det er mulig, men barna går på institusjoner i København, så det må også passe inn, forklarer han.

Som toppidrettsutøver og dansk landslagsspiller må Mikkel Hansen tidvis tilbringe tid borte fra familien under store turneringer, inkludert EM-sluttrunden som er rett rundt hjørnet.

Turneringen arrangeres i Tyskland, og dersom Danmark skulle gå videre fra den innledende runden, må de spille i Hamburg, som plutselig ikke er så langt hjemmefra.

Mikkel Hansen håper at familien kan være der for å støtte ham når han representerer de røde og hvite fargene.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.