Neymars vanvittige privatfly: Folk raser

23/08/2023 05:30

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et vilt privatfly og en steinrik superstjerne har sendt sosiale medier i brann.

Ikke alle er store tilhengere av Neymars valg av transportmiddel.

Den brasilianske superstjernen Neymar fløy fredag i et gigantisk privatfly av typen Boeing 747. Et fly tilhørende den saudiarabiske prinsen Alwaleed bin Talal.

Brasilianeren fløy fra Paris til Riyadh for en seks timers tur i det noen mener er et unødvendig stort og luksuriøst fly.

I en tid med klimakriser og pågående tiltak for vanlige folk som må endre vaner for klimaets skyld, står dette i sterk kontrast til Neymars luksuriøse liv.

Artikkelen fortsetter etter innleggene...

I saudiarabisk sus og dus

Den 31 år gamle stjernen har nettopp sikret seg en toårsavtale med det saudiske laget Al-Hilal, som til gjengjeld for jobben som fotballspiller betaler ham 1,2 milliarder kroner i året.

Overgangen kommer i kjølvannet av flere år i franske PSG før valget mellom hans tidligere klubb FC Barcelona og steinete Al-Hilal.

Her er det trygt å si at Neymar valgte pengene.

I tillegg til skyhøy lønn og et vanvittig privatfly tilgjengelig, har Neymar også oppfylt en rekke ultra-luksuriøse krav.

Al-Hilal må imidlertid vente en stund for å dra nytte av overføringen. Neymar har angivelig byttet med en skade og er ikke i aksjon til kampen.

Imidlertid vil de sannsynligvis overleve det.