Nora Mørk erter dansk landslagstrener

02/12/2023 19:00

Emma

Sport
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Team Esbjerg-spilleren åpner trolig VM på søndag.

En av VMs største profiler har ennå ikke vært i aksjon.

Nora Mørk har stått over Norges to første kamper i turneringen på grunn av en leggskade.

Den 32 år gamle høyrebacken spiller for den danske klubben Team Esbjerg normalt, der hun trenes av den danske landstreneren Jesper Jensen.

Fra danske journalister fikk den norske stjernen derfor spørsmålet om Jesper Jensen slet henne ut med vilje før VM?

-Ja...Jesper, sier Mørk og ler, og fortsetter:

– Nei, jeg melder meg aldri på kamp fordi jeg ikke kan spille. Jeg kan alltid spille. Så det er nok mer min egen feil enn hans. Jeg har, som en av få, spilt alle kampene for Esbjerg. Og det betaler jeg nok prisen for nå.

Føler seg klar til kamp

Først var profilen lei av å bli spart til den første kampen.

Norge vant imidlertid de to første kampene på overlegent vis, og på backen er Mørk fornøyd med at hun fikk ekstraomganger til å restituere.

– Det er definitivt kriblende å få spille. Men samtidig tror jeg det var en riktig avgjørelse å redde meg i de to første kampene. Nå er jeg klar for søndag.

Lørdag ettermiddagen melder Nora dog at kroppen allerede har det mye bedre.

- Det føles godt. Mye bedre. Jeg føler også at jeg var klar til å spille på fredag, men nå føler jeg meg enda mer opplagt, sier Nora Mørk.

Søndag klokken 20:30 møter Norge Sør-Korea.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.