Øyeblikket alle husker: Måtte trøstes av mamma

28/04/2023 13:34

Emma Sletta

Sport
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det er en stor begivenhet som bildene fanget.

I USAs favorittsport, amerikansk fotball, var det draft, i natt, der NFL-lag plukket de neste store stjernene for å komme inn i ligaen, og den tidligere Kentucky University quarterback Will Levis hadde en ganske god følelse av at han ville bli valgt som en av de første hodene.

Så han satt i det grønne rommet i Kansas City, Missouri, hvor draften ble holdt, og ventet spent på å høre navnet hans bli ropt opp.

Men det ble det ikke.

Akkurat nå sprer bildene av ham og hans klemmende mor seg overalt, fordi skuffelsen ikke kunne vært malt tydeligere end på disse bildene.

Fredag ble tre quarterbacker valgt i første runde av draften: Bryce Young gikk første runde til Carolina Panthers; CJ Strout ble tatt på andreplass av Houston Texans og Indinanapolis Colts tok Anthony Richardson til nr. 4.

I resten av draften så Will Levi's drømmen hans om store penger og anerkjennelse smuldre opp.

Han vil sannsynligvis bli draftet i en av de kommende rundene, og da vil han få sjansen til å bevise seg selv, men tilsynelatende tror de ikke så mye på han som han hadde håpet.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.