Ryder Cup-helten Viktor Hovland gjør det igjen

04/10/2023 07:00

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Viktor Hovland klarte ikke å stå imot etter å ha vært med til å vinne Ryder Cup søndag.

Han var blant hovedårsakene til at Europa vant Ryder Cup over USA søndag.

Viktor Hovland har derimot denne uken vært eneste single mann på Europa-laget.

Dette ble først demonstrert da hele teamet ble fotografert på Spansketrappen i Roma torsdag kveld. Alle spillerne kom med sine koner og kjærester, men alltid blide Hovland kom spankulerende ned trappen sammen med José María Olazabal - en av Europas visekapteiner.

I øvrig, med et stort smil om munnen.

Hustruer og kjærester er tradisjonelt en del av de to lagene. De er der hele uken og følger dem på banen de tre dagene. Og samfunnsbilder, jubelscener og mer er også med spillernes bedre halvdeler.

Og den premiss måtte Hovland kjøpe seg inn på, noe han selvfølgelig gjorde på sin egen, muntre måte...

– Jeg går ikke tomhendt hjem, sier han til Viaplay og ler.

Viktor Hovland debuterte i Ryder Cup for to år siden i Whistling Straits, der han og Europa fikk store riper i lakken og tapte 19-9. Her spilte den da 24 år gamle nordmannen alle fem kampene og vant ikke en eneste en.

I helgen var ting snudd på hodet. Fra fredag morgen til søndag kveld tok Hovland ledelsen og vant to foursomes og singlen - og ble bare overgått på poeng av Rory McIlroy.

For øvrig var USAs dårligste scoringsspiller Rickie Fowler. Han spilte bare en foursome og en singles - men tapte begge.

Herunder kan du se Victor Hovlands Hole In One på et par 4 hull, under årets Ryder Cup.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.