Så du det? Landslags-stjerne sendte betydningsfull hilsen fra banen

24/03/2023 13:40

Emma Sletta

Sport
Foto: Dagens.no
Foto: Dagens.no
Da han scoret sitt første mål, ble det sendt ut en kjærlig hilsen til en helt spesiell person på tribunen.

Torsdag kveld startet jakten på en plass i EM-finalen i Tyskland i 2024.

Det danske herrelandslaget skulle møte Finland på hjemmebane i en utsolgt Parken i deres første kvalifiseringskamp, og spesielt for én spiller ble det en helt spesiell kveld.

Rasmus Højlund startet på banen for første gang i sin tredje landskamp for det danske landslaget. Og det viste seg å være en god beslutning som Kasper Hjulmand hadde tatt.

For Rasmus Højlund viste sin verdi da han scoret ikke mindre enn tre mål i kampen. Noe som ga god vind i seilene mot EM-billetten.

De tre målene var det første fra Rasmus Højlunds fot i landslagssammenheng, og etter det første målet sendte han en helt spesiell hilsen til kjæresten Laura.

I jubelscenen etter 1-0-målet formet han en "L" med fingrene.

Han sa til TV 2 Sport etter kampen hvorfor. For i tillegg til kjæresten Laura, var det også noen andre som trengte en liten hilsen fra Parken. 

- Det var for kjæresten min, og så hadde jeg gjort noe sammen med Trygfonden, hvor jeg lovet en gutt som het Loke at jeg skulle lage en "L" til ham og kjæresten min, Laura, sier Rasmus Højlund til TV 2 Sport.

For en drøy uke siden kom han med en lignende hilsen til kjæresten Laura etter å ha scoret for klubben Atalanta. Her samlet han også fingrene til et "L" etterfulgt av et hjerte laget med hendene.

Han viste bilder av dette på sin Instagram-profil, hvor han la til i teksten på bildet at den lille hilsenen var til kjæresten.