Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Håndball EM er i full gang.

Norges drøm om en plass i semifinalen i håndball-EM ble knust søndag kveld i Hamburg.

Her tapte Norge til Danmark med sifrene 23-29. Og det var spesielt i første omgang at det gikk galt for nordmennene.

Sander Sagosen og kompani ble drevet ut på rumpe og albuer de første 30 minuttene. Da lagene gikk til pause lå Norge bak 11-18.

Derfor erkjente Sander Sagosen også etter kampen at det var klasseforskjell mellom de to lagene.

– Det var en vanskelig kamp. Vi møtte et godt håndballag som spiller bra håndball. Vi slet med å sette ballen i målet, og Danmark lyktes med forsvaret sitt, noe som ødela spillet vårt, sier Norges store stjerne.

- Sånn er livet. Vi tapte mot et bedre håndballag.

Før EM i Tyskland kom i gang, uttalte Sander Sagosen at det ville være en fiasko om Danmark ikke endte opp med de fineste medaljene rundt halsen.

Nå har Nikolaj Jacobsens tropper nådd semifinalen.