Store Jonas Vingegaard-nyheter: Navnet er avslørt

17/10/2023 07:00

Sofie Hansen

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Media har publisert navnet.

Selv om det foreløpig ikke er noen store sykkelritt, er det fortsatt mange artikler om det nederlandske Jumbo-Visma sykkellaget.

Tidligere gikk det rykter om en mulig fusjon med Soudal Quick-Step, men det prosjektet ble skrinlagt. Nå er enda en nyhet på vei.

Ifølge Ekstra Bladet via sykkelmediet Wielerflits, har et nytt kapittel dukket opp for laget som tidligere var kjent som Jumbo-Visma. Fra 2024 skulle teamet angivelig endre navn til "Visma - Lease a Bike."

Selv om den offisielle bekreftelsen fortsatt mangler, er det noe sykkelentusiastene kan glede seg til.

Allerede under Vuelta a España kunne man se «Lease a Bike»-logoen på skjortene til Jonas Vingegaard og hans lagkamerater. Med den kommende endringen skulle «Lease a Bike» nå også bli tittelsponsor for laget.

«Lease a Bike» er en del av sykkelselskapet Pon, som også er produsenten bak kjente merker som Cervélo, samme merke som Vingegaards team sykler på.

Selv om stjernen Primož Roglič har forlatt laget for Bora-Hansgrohe, har den danske syklisten Jonas Vingegaard kontrakt med laget ut 2027 og fortsetter derfor å være en betydelig del av satsingen.

Året som kommer ser ut til å ha Tour de France som et stort mål, og Vingegaard håper kanskje å fullføre et hat-trick i det prestisjetunge løpet.

Både Roglič på Bora-Hansgrohe og Tadej Pogacar på UAE Team Emirates forventes å være blant hans hovedkonkurrenter.

Så selv om lagnavnet kan endre seg, er det klart at Vingegaard og resten av laget fortsetter reisen mot toppen av sykkelsporten.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.