STORT SJOKK: Håndballstjernen ferdig i VM

27/01/2023

Sofie Hansen

Sport
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Jim Gottfridsson har spilt sin siste kamp for Sverige, etter å ha blitt skadet under kvartfinalekampen.

Det svenske landslaget om en av de andre semifinaleplassene mot Egypt. Og selv om det resulterte i svensk seier, må laget nå fortsette turneringen uten sin største profil.

Det skriver Se og Hør. Den svenske kapteinen og stjernespilleren, Jim Gottfridsson, ble hardt skadet under gårsdagens kamp mot Egypt, og måtte forlate banen allerede i første omgang.

Han ble deretter kjørt til sykehus for videre undersøkelse, hvor legene måtte fortelle den svenske kapteinen den skuffende nyheten.

Gottfridssons røntgenbilder viste at den skadde hånden er brukket, og at han derfor må forlate håndballen i to måneder.

«Jeg tror jeg ble sittende fast i en motstanders skjorte og kjente slike smerter. Det er fryktelig frustrerende siden jeg føler at både laget og jeg har spilt en veldig bra turnering. Jeg hadde drømt om å spille VM-finalen hjemme», beklager den svenske spilleren.

Til tross for at han nå må sitte på sidelinjen under semifinalen mellom Sverige og Frankrike, er Gottfridsson godtroende på lagets sjanser.

"Men jeg er overbevist om at dette laget kan slå alle lag i verden, enten jeg er med eller ikke. Det føles utrolig tungt, men nå vil jeg gjøre alt for å støtte laget i kampen om gullet».

Kunngjøringen kommer fra det svenske håndballlandslagets nettsider.

Den svenske playmakeren spiller til daglig i Flensburg-Handewitt og har spilt på det svenske landslaget i 10 år.

Et av mange kapitler i hans suksessrike håndballkarriere er blant annet en EM-seier i fjor, hvor han også ble kåret til turneringens mest verdifulle spiller.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.