Tidligere Bundesliga-profil bekrefter: "Jeg kommer til å dø"

16/05/2024 13:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå kommer han med en bekreftelse.

Georg Koch er bare 52 år i dag.

Men den tidligere Bundesliga-keeperen med 213 kamper i den tyske toppdivisjonen lever på lånt tid, skriver tyske Bild.

"Sykdommen er uhelbredelig, og jeg kommer til å dø av den. Men den gode herren har ikke bestemt seg for når han skal ta meg!" sa han til media.

Kreftdiagnosen ble gitt til tyskeren etter en rutinekontroll hos legen, der han fikk målt dårlige blodverdier og sendt til videre utredning. Diagnosen ble endelig stilt i april 2023.

"Etter en stund diagnostiserte legen meg og ga meg ytterligere seks måneder igjen å leve – men han tok veldig feil."

"Hei Doc, jeg er fortsatt her."

Georg Kock har dermed allerede levd syv måneder lenger enn først antatt.

Keeperen spilte over 100 kamper for Fortuna Düsseldorf, mens han i tillegg til sine 213 kamper i Bundesliga fikk over 100 kamper på andre nivå.

Han kom seg også forbi utenlandske adresser som Rapid Wien og Dinamo Zagreb, hvor han å spille en sesong i sistnevnte klubb med Real Madrid-stjernen Luka Modric, som Georg Koch sier han fortsatt ringer nå og da.

Herunder kan du se en av hans ikoniske redninger:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.