Utsatt for massiv kritikk: Plutselig tikket det inn en melding fra Beckham

17/09/2023 18:30

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Over lang tid har fotballspilleren Harry Maguire vært utsatt for massiv kritikk.

Både Manchester United-fans og tilhengere av det engelske landslaget er misfornøyde med forsvarerens prestasjoner, og Maguires selvmål i Englands siste kamp mot Skottland gjorde det absolutt ikke noe bedre.

Men etter nok et personlig nederlag tikket det plutselig inn en melding på telefonen fra selveste David Beckham. Dette er skrevet av The Sun.

I meldingen ba den engelske legenden Maguire om å ignorere hatmeldingene og berømmet også United-spilleren for måten han har taklet kritikk på de siste månedene.

Beckham har selv opplevd massiv kritikk fra nærmeste lag da han ble utvist i Englands 16-delsfinale mot Argentina i VM i 1998.

«Han vet hvordan det er å bli gjort til syndebukk. Han kom seg gjennom det og er sikker på at Harry kan gjøre det samme. Å få en melding fra en som Becks betydde all verden for Harry, sa en kilde til The Sun.

Etter tirsdagens 3-1-seier mot Skottland sa Englands manager at han aldri hadde møtt en spiller som ble behandlet slik Maguire ble.

Senest var det den tidligere Leicester-stjernens mor som offentlig forsvarte sønnen sin.

«Som mor er det en skam og totalt uakseptabelt å se mengden negative og frekke kommentarer sønnen min mottar fra fans, kommentatorer og media», skrev Zoe Maguire blant annet i en historie på Instagram.