5 feil nesten alle Airpods-eiere gjør: Spesielt nummer 1 er mange skyldige i

16/10/2023 20:00

Sofie Hansen

Teknologi
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du vil få mye mer ut av hodetelefonene dine hvis du husker disse fem tipsene som er delt av teknologieksperten.

De beste trådløse øretelefonene er som små magiske bokser fylt med lydglede. Men hvor mange av oss utnytter deres fulle potensiale?

Ifølge ekspert Lee Dunkley, som tidligere har skrevet for det britiske teknologimagasinet Hi-Fi Choice via. Tom's Guide fører for mange brukere til flere feil som kan ofre den potensielle lydytelsen som disse små underverkene har å tilby.

  1. Øretilpasningstest ignorert: Øretelefonenes øretilpasningstest er ikke bare for å sikre komfort, men spiller også en sentral rolle for å oppnå den beste lytteopplevelsen. Ved å finne de riktige ørepluggene og lage en skikkelig forsegling kan du ikke bare nyte bedre lyd, men også forbedret støyisolering. Hvis du ikke bryr deg om øretilpasningstesten, går du glipp av hele opplevelsen.

  2. Alltid på støyreduksjon: Aktiv støyreduksjon (ANC) er flott, men å la den stå på hele tiden kan redusere batterilevetiden betraktelig. Deaktiver ANC når det ikke er nødvendig for å forlenge avspillingstiden mellom ladingene.

  3. Lydkvaliteten blir oversett: Mange brukere glemmer å velge den beste trådløse lydkodeken for å maksimere lydkvaliteten. Sørg for at øretelefonene dine er koblet til via den høyest støttede kodeken, da dette kan utgjøre en merkbar forskjell i lydkvalitet. Disse innstillingene finner du på din telefon eller iPad, hvor lydinnstillingene kan endres.

  4. Ladevesken forsømt: Ikke utsett ladeetuiet for overlading eller ekstreme temperaturer. Forleng levetiden ved å unngå unødvendig overlading og beskytte den mot skadelige forhold.

  5. Appen er neglisjert: Mange trådløse ørepropper kommer med følgeapper som utvider funksjonaliteten. Ikke ignorer disse appene; de kan forbedre lytteopplevelsen din betraktelig ved å tilby justerbare EQ-innstillinger, støyreduksjonsmoduser og mer.

I dag er tiden for å få mest mulig ut av de trådløse øretelefonene dine ved å unngå disse feilene og oppleve en lydopplevelse som vil forbløffe ørene dine.

Musikken din fortjener det beste, og det gjør du også.