Apple: Slik kan du få opptil 6190 for iPhone 15

23/09/2023 19:30

Emma Sletta

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
iPhone 15 er endelig tilgjengelig – og nå kan du få den mye «billigere».

Den nye iPhone-serien har fanget oppmerksomheten til teknologientusiaster over hele verden, og med god grunn.

iPhone 15 har en rekke imponerende funksjoner som inkluderer et nytt design, forbedrede kameraer og USB-C-kontakt for lading, noe som betyr at du med den nye iPhone vil ha muligheten til å låne vennens lader.

Det skriver Mirror.

Prisene for iPhone 15 starter fra 11.990 kroner, mens iPhone 15 Pro koster minst 14.990 kroner. Hvis det høres ut som en stor økonomisk byrde, er det gode nyheter for de som ønsker å oppgradere sin gamle iPhone.

Med Apple Trade In har du muligheten til å bytte inn din gamle iPhone. Hvis den er i god nok stand, vil du motta et tilskudd for den nye enheten.

«Få mellom 900 kroner og 6.190 kroner for iPhone 15 eller iPhone 15 Pro når du returnerer en iPhone 11 eller nyere.», skriver Apple på sine nettsider.

Dette betyr at du kan få opp mot halvparten av hva en ny iPhone 15 koster.

Slik fungerer det

Apple har gjort det enkelt for deg ved å liste opp alt du trenger å gjøre for å få tilskudd.

På hjemmesiden deres står det:

  1. Se hva smarttelefonen din er verdt. Svar på noen spørsmål for å få den estimerte innbytteverdien. Vi refunderer beløpet til betalingsmåten din når vi har mottatt og evaluert innbyttet.

  2. Gjør enheten klar for bytte. Du beholder innbyttet til du mottar din nye iPhone. Vi sender deg et innbyttesett og en e-post med instruksjoner om hvordan du sikkerhetskopierer og overfører dataene dine, samt hvordan du klargjør enheten din før du sender den til oss.

  3. Send byttet innen 14 dager etter at du har mottatt din nye iPhone. Når vi mottar enheten din, vil den bli undersøkt for å bekrefte at den er i den tilstanden du spesifiserte. Hvis alt er som det skal være, er utvekslingen fullført. Hvis enheten din ikke er i den tilstanden du beskrev, mottar du en e-post som forteller deg hva du skal gjøre.

  4. Husk: Hvis du betalte i sin helhet og verdien av innbytteenheten er høyere enn kostnaden for din nye iPhone, mottar du et Apple-gavekort på e-post med det overskytende beløpet.

Hvordan fungerer gjenbruk? Hvis enheten din ikke kvalifiserer for et Trade In-stipend, kan du få den resirkulert trygt ved å levere den på et lokalt resirkuleringssenter.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.