Endelig avslørt: Mysteriet bak hvorfor den ene AirPoden din alltid dør først

15/02/2024 06:00

Sofie

Teknologi
Foto: Yasar Turanli / Shutterstock.com
Foto: Yasar Turanli / Shutterstock.com
Årsaken bak ujevne AirPod-batterier har blitt avslørt.

Årsaken til at en AirPod alltid dør raskere enn den andre når de brukes samtidig, har endelig blitt avslørt.

Apples AirPods er et av de mest populære valgene for trådløse hodetelefoner der ute, og tilbyr en av de beste brukeropplevelsene på markedet.

Programvaren som brukes med AirPods tillater sømløs funksjonalitet på tvers av alle Apple- enhetene dine. I tillegg gjør den generelle kvaliteten på AirPods innvendig og utvendig dem til et bransjeledende valg.

Så de er enkle å bruke, kvaliteten på dem er førsteklasses, maskinvaren som brukes er førsteklasses – men hvorfor er det slik at når du bruker AirPods, tømmes ett av batteriene raskere enn det andre, og gir deg 50 % av opplevelsen?

Dette er i motsetning til konkurrentene, som ser ut til å levere bedre batteribackup etter langvarig bruk.

Det er mange småbiter som er involvert i driften av AirPods, som hver har innvirkning på batterilevetiden. Så det du bruker AirPods til påvirker batteriet, enten det er for å ringe eller bare for musikk.

Men hvis du merker at en av dem tømmes raskere enn den andre, tro det eller ei, er det en enkel forklaring og løsning. Det skriver LadBible.

Så snart du trekker AirPods ut av dekselet, velger de automatisk den ene siden for å tjene som mikrofon, mens den andre bare forblir som høyttaler. Og ja, siden som fungerer som mikrofon tømmes raskere.

Hvordan unngå dette

I utgangspunktet, hvis en spesifikk AirPod brukes som en mikrofon over en periode, kan det føre til overdreven batterinedbrytning på den enheten, og permanent senke dens utholdenhet.

For å fikse dette problemet, koble AirPods til enheten din og alt du trenger å gjøre er:

  • Åpne Innstillinger og trykk på AirPods under Apple ID-navnet ditt.

  • Rull ned og trykk på Mikrofon-alternativet.

  • Velg mellom: AutomaticallySwitchAirPods, AlwaysLeftAirPod eller AlwaysRightAirPod.

Å velge det første alternativet kan se ut som det mest praktiske og nyttig, men hvis du har lagt merke til at en bestemt AirPod tømmes raskere enn den andre, velg et av de andre alternativene.

Kanskje i et forsøk på å jevne dem ut.

Nå kan dette skjemme den magiske AirPod-opplevelsen litt for deg, men det hjelper deg med å få den trådløse enheten til å vare så mye lenger.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.