Har iPhone lavt volum i høyttalerne? Her er den mulige motbydelige årsaken

27/01/2023

Emma Sletta

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du har hatt iPhone en stund, er det mulig at iPhone ikke spiller så høyt som før.

Problemer med iPhone-høyttaleren er mildt sagt irriterende. Fra å ringe og motta samtaler til å streame musikk, eller til og med bare ha en samtale over FaceTime, hvis iPhone-høyttaleren din ikke fungerer som den skal, kan det være veldig frustrerende.

Grunnen til at høyttaleren ender opp med å halte er faktisk ganske ekkelt - men den kan fikses. Problemet er at iPhone raskt blir en magnet for smuss, støv og andre forurensninger.

I en Facebook-video viser IDoctor iPhone & Android Repairs smuss og smuss som kan samle seg i høyttaleren.

Videoen som avslørte den dystre sannheten ble møtt med overraskelse og sjokk. Med over 166 000 likes siden den ble delt, har den plutselig fått massevis av visninger.

Foto: Tiktok

Da en Facebook-bruker så videoen av den ansatte som metodisk fjernet smuss fra enheten med instrumentet sitt, skrev han at det kunne skade det.

Den samme advarselen ble understreket av flere andre iPhone-brukere som led konsekvensene.

"Jeg prøvde det med en pinne og ødela mikrofonen min iPhone. Jeg kunne aldri bruke høyttalertelefonen igjen", skriver en.

I tillegg har en annen Facebook-bruker stilt spørsmål ved hvordan en telefon kan bli så skitten:

– Jeg jobber som snekker med sagstøv, sementstøv osv., men telefonen ser ikke sånn ut. Det er ekkelt.»

En fjerde krever ganske enkelt kjøp av et deksel.

De skrev: "Det er ekkelt. Telefonen min ser fortsatt helt ny ut, og den er nesten to år gammel. Fordi jeg har et deksel. Det er ikke vanskelig, folkens!"

Ifølge Apple, hvis du vil rengjøre iPhone, må du sørge for at den er slått av og koblet fra alle kabler.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.