Bh-løse Kate Moss har massiv garderobefeil i en veldig lav kjole når hun forlater glamfesten

11/11/2022 15:31

Sofie

TV
Foto: Shutterstock
CATWALK-dronning Kate Moss overlot svært lite til fantasien da hun hadde en nipslip på vei hjem fra en glamfest.

Den originale supermodellen, 48, som viste frem sin utrolige figur i en veldig lavt skåret, ren kjole, slet med å holde eiendelene sine dekket onsdag kveld.

Kate så oppsiktsvekkende ut i sin scoop-neck-kjole som ble kuttet helt ned til navlen på en Diet Coke-fest, for å markere drinkens 40-årsdag.

En-barnsmoren, som ble utnevnt til kreativ direktør for merket tidligere i år, viste frem sin tidløse skjønnhet i det vågale nummeret som avslørte trusene hennes. 

Kate slapp løs sin indre fest-jente på festen, og på vei ut fikk hun en massiv garderobefeil da brystet hennes ble avslørt fra kjolen. Se bildene her.

Mangemillionæren forble rolig om det og vek seg ikke da hun knyttet armene sammen med en venn på kvelden. 

Tidligere på kvelden ble Kate sagt å være livet og sjelen til festen - da hun ble med sine kjente venner, inkludert Jaime Winstone, på dansegulvet. 

Kate kastet noen former til festlåter da DJ Fat Tony tok over dekkene for posh do. 

Festen fant sted i Annabels beryktede Jungle Room, hvor gjestene nøt kanapeer og Diet Coke. 

Når hun snakket om bashen, sa Kate: “Diet coke er ikonisk og har en utrolig unik plass i mote og min egen historie. Å være en del av Diet Coke-familien og feire med en stor 40-årsfest er et øyeblikk jeg gleder meg til å være en del av.” 

Natten hennes kom etter at Kate skal ha glemt ordene sine og snublet seg gjennom en tale under en stjernespekket prisutdeling. 

Hun delte ut Fashion Innovator-prisen til vennen Anthony Vaccarello på Wall Street Journal-arrangementet på Museum of Modern Art i New York.