Cocaine Bear: Traileren for 2023s villeste film er alt og mer

02/12/2022 09:09

Sofie

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den Elizabeth Banks-regisserte kaperen, basert på en sann historie, ser ut til å være akkurat det internett vil at den skal være.

Helt siden den først ble annonsert i april, har Cocaine Bear hatt en veldig spesiell plass i hjertet av kinogjengere. En film basert på den virkelige historien om en svartbjørn på 175 pund (ca. 79 kg) som inntok en pose med forlatt kokain i Nord-Georgia i 1985.

Cocaine Bear så ut til å ha alt som et moderne publikum ville ha i en film, det vil si en bjørn og litt kokain.

Når det er sagt, var det også en følelse av at filmen umulig kunne leve opp til tittelen. Cocaine Bear er et så perfekt navn på en film at ethvert forsøk på å spesifisere den med faktisk innhold lett kan være en skuffelse.

Tross alt er konseptet med en bjørn moset av ansiktet på kokain mye morsommere enn virkeligheten til en bjørn moset av ansiktet på kokain. La oss ikke glemme at en medisinsk undersøker i 1985 fastslo at bjørnen hadde lidd av hjerneblødninger og svikt i nyre, hjerte og lunger, noe som betydde at den mest sannsynlig døde livredd og med utrolig smerte. Noe som etter alt å dømme ville utgjøre en monumental bummer av en film.

Men nå kan engstelige kommende Cocaine Bear-fans puste lettet ut, fordi den første Cocaine Bear-traileren har blitt sluppet.

Det er klart, på grunnlag av traileren alene, kommer Cocaine Bear til å bli en absolutt eksplosjon. Det ser ut som (og jeg må innrømme at jeg sier følgende med et øye på at det blir plakatsitatet) det er akkurat den typen film du bør se hvis dine primære filminteresser er bjørner og kokain.

Hvis filmen kan opprettholde den rene berserk-energien til traileren, er Cocaine Bear skjebnebestemt til å bli en klassiker.

Filmen Cocaine Bear er basert på den sanne historien om Andrew Carter Thornton, som gikk fra å være en narkotikapoliti til en kokainsmugler. I følge MuckRock skjærte Thorntons historie seg sammen med historien til en svartbjørn på som snublet over en sekk full av 75 pund (34 kg) kokain.

Bjørnen spiste litt av kokainen, overdoserte og døde. Thorntons kropp ble til slutt funnet med sin egen pose med kokain nær den bjørnen. Cocaine Bear vil uunngåelig ta litt kreativ lisens i å koble sammen punktene, men det er ikke mye til hvor ellers filmen kan gå, med tanke på at det er en sann historie om en bjørn som spiste kokain.