Familien drar på ferie og setter hunden på en kennel: Dagen etter har hunden forsvunnet

14/04/2017 16:30

Anniken Hauge

TV
Da familien skulle på ferie, valgte de å ha den 10 år gamle hunden deres på kennel. Men i nattens mulm og mørke forsvant hunden. Så tok personalet på kennelen en titt på overvåkningskameraet. De var målløse.

En 10 år gammel hund har fått kallenavnet ”lille Houdini” etter en utspekulert flukt fra en kennel. 

Natt til mandag greide nemlig hunden Genetal å stikke av gjennom flere lukkede dører, etter å ha blitt satt på kennel mens familien dro på ferie. Det rapporterer WJLA.

Hunden ble passet på Aquia-Garrisonville Animal Hospital, mens familien besøkte slektninger på Virginia Beach. Da personalet kom på jobb mandag morgen, var General ikke å finne noe sted. 

 

Derfor ble overvåkningsvideoen sett gjennom. Det måpende personalet kunne da konstatere at hunden målrettet hadde brutt seg ut av sitt midlertidige feriehus. 

(Artikkelen fortsetter under videoen)

På overvåkningsvideoen ser man hvordan General først kommer seg ut av buret sitt, og deretter fortsetter videre mot utgangen. Han må åpne en dør til et kontor og enda en ytterdør for å komme ut. Deretter lusker han stille og rolig ut i mørket. 

Familien Campbell ved godt at General er god på dører, men de er allikevel imponerte over hundens flukt.

Det fikk heldigvis ikke lang tid før fluktkongen ble funnet igken - i god behold. Rundt klokken 19.00 mandag kveld ble han funnet i nabolaget. Da lå han i en hage og tok seg en lur. Han så ut til å være ved godt mot etter 15 timer i frihet.

Familien var lykkelige over at hunden ble funnet i god behold.

- Takk til alle for hjelpen, sier Travis Campbell, som understreker at General er som et familiemedlem for ham.