Forferdelig video: Levende esel kastet ned til sultne tigre i dyrehage

06/06/2017 23:30

Ida Veiden Brakstad

TV
Foto: Liveleak
Foto: Liveleak
Et videoklipp fra en kinesisk dyrehage av et skrekkslagent esel som blir dyttet ned i en tiger-innhengning har skapt sinne og fordømmelse – se det her.

En gruppe turister fikk mer for inngangsbilletten enn forventet da de for kort tid siden besøkte Yancheng Wild Animal World, som er en safaripark og dyrehage i det sentrale Kina.

De ble faktisk dypt sjokkerte da de plutselig fikk se tre menn som kastet et spill-levende esel ned i tigrenes innhengning, hvor de sultne dyrene så øyeblikket kastet seg over det skrekkslagne dyret.

Én av de besækende var snartenkt nok til å gripe mobilen og filme den brutale hendelsen. På videoen kan man se hvordan tigrene river og sliter i det levende eselet, mens man i bakgrunnen kan høre tilskuernes forferdede rop. Det skriver Unilad.

Videoen har nå gått viralt på nettet, og du kan selv se den her. Vi advarer imidlertid om sterke bilder.

(Artiklen forsetter etter bildet)

Videoen har vekt sterke reaksjoner – ikke bare på internett, men også i lokalsamfunnet. Hendelsen har faktisk skapt så mye furore at ledelsen hos Yancheng Wild Animal World i etterkant har sent ut en pressemelding.

I følge denne pressemeldingen var det en irritert storinvestor som hadde gitt ordre om at eselet skulle kastes ned til tigrene. Grunnen til dette skal angivelig ha vært en rettsavgjørelse fra i fjor om å fryse safariparkens likvide midler.

(Artiklen forsetter etter bildet)

I følge den offisielle forklaringen var investoren så rasende over rettens avgjørelse at han på den dagen hendelsen fant sted, ga ordre om å fjerne flere dyr fra parken for å selge dem.

Da parkens medarbeidere satte seg i mot fjerningen av dyrene, beordret investoren så at det uheldige eselet skulle kastet ned til de sultne kattedyrene. I følge parkens ledelse klarte man imidlertid å 'roe ned' den rasende storinvestoren etterpå.

(Artiklen forsetter etter bildet)

De lokale myndighetene har inntil videre ikke sagt om det kommer til å bli foretatt arrestasjoner i saken.

Se den sjokkerende videoen i toppen av artikkelen.