Han har laget mat til brannmenn i 15 år – se nå hva som venter ham baki brannbilen

08/09/2016 14:00

Anniken Hauge

TV
Rob kunne nesten ikke tro sine egne øyne. Screenshot: YouTube.
Rob kunne nesten ikke tro sine egne øyne. Screenshot: YouTube.
Han kunne ikke tro sine egne øyne.

Siden terrorangrepet 11. September 2001, har den amerikanske kokken Rob Scambia frivillig laget mat til brannmenn for å hedre dem alle, men spesielt sin gode venn som var brannmann og som mistet livet på den skjebnesvangre dagen for 15 år siden.

Etter all den lekre maten gjennom mange år, bestemte brannmennene på brannstasjonen Orange County Fire Rescue Station 83 i Florida at det var på tide å takke den gavmilde kokken, som bruker all fritiden sin på å lage mat til sultne brannmenn i store deler av USA.

Det var ingen hemmelighet at Rob Scambua lenge hadde drømt om å lage sine egen kokebok med sine mange oppskrifter. Men drømmen hans ble aldri til virkelighet.

Derfor gikk de ansatte på brannstasjonen i gang med å lage en kokebok med Robs oppskrifter med tittelen ’En helts kokebok’ med økonomisk hjelp fra Kleenex.

Forleden dag lokket de kokken ut av kjøkkenet på brannstasjonen og ut i garasjen til brannbilene, hvor Rob ikke bare fikk én, men to store overraskelser for sin hederlige innsats.

 

Vi gjør oppmerksom på at videoen er en reklame laget av Kleenex, men historien om Rob Scambia er sann.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.