Johnny Depp avslører om han kommer tilbake som ‘Captain Jack Sparrow’

28/06/2022 12:30

Emma Sletta

TV
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det har lenge vært rykter om at Johnny Depp igjen kan sees i rollen som 'Captain Jack Sparrow' i den kommende 'Pirates of the Carribean' filmen.

De siste månedene har filmstjernene Johnny Depp og Amber Heard vært på alles lepper som et bisarrt, innviklet og trukket søksmål mellom det tidligere ekteparet har utspilt seg over seks uker.

For nesten en måned siden ble rettssaken endelig avsluttet, og det ble fastslått at Depp kom ut som den store vinneren, selv om han ble dømt til å betale $ 2 millioner ($ 14 millioner) i erstatning til sin ekskone da hun ble beordret til å betale $ 10 millioner ($ 70 millioner) i erstatning til ham.

Kort sagt beskyldte Heard sin eksmann for å være voldelig mot henne, noe som raskt kostet ham store filmroller som 'Captain Jack Sparrow' i 'Pirates of the Carribean' og 'Geller Grindelwald' i 'Fantastic Beasts', men siden Depps seier har det gått rykter om at han vil komme tilbake som 'Kaptein Jack Sparrow' i de kommende to 'Pirates of the Carribean' filmene.

Depp-fans bør imidlertid ikke håpe for mye.

Ifølge Ladbible har en talsperson for den verdenskjente skuespilleren avvist ryktet om at Depp har blitt tilbudt mer enn 300 millioner dollar (2,1 milliarder kroner) for å komme tilbake til den ikoniske rollen. 

Talspersonen kaller ryktet, som for øvrig er urealistisk siden filmens totale budsjett er mindre enn 300 millioner dollar, «oppfunnet» og benekter at Depp noen gang vil komme tilbake som 'Captain Jack Sparrow'.

Det er derfor ennå ikke kjent hvem som skal spille den ikoniske rollen i de to kommende filmene, og hvor stor rolle karakteren vil ha i de to filmene.

Returnerer

Nesten en million fans har signert en underskriftskampanje som prøver å få Depp tilbake i rollen som den ikoniske piraten, men de må tilsynelatende vente lenge.

Akkurat nå fokuserer den erfarne skuespilleren mest på å være gitarist, og han vil snart gi ut et album med den britiske gitaristen Jeff Beck. 

Likevel kan skuespilleren sannsynligvis ikke annet enn å gå tilbake til rettssalen, da han og Heards advokater ikke har klart å komme til et forlik, og det forventes derfor at Heard vil anke saken, som i så fall må tas opp igjen.