Johnny Depp vender tilbake til Pirates of the Caribbean-filmene

24/11/2022 09:33

Sofie

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Johnny Depp kommer tilbake til Pirates of the Caribbean som Jack Sparrow fem år etter forrige film. Johnny Depp, 59, antas å gjengjelde rollen sin som en storartet favoritt Jack Sparrow fem år etter sin siste film.

Skuespilleren, 59, antas å gjengjelde rollen som den fantastiske favoritten Jack Sparrow fem år etter sin siste film. 

Depp ble avvist av Disney-franchisen i 2018 etter at sjefer sa at de ønsket å bringe “ny energi” til serien.

Tidligere i år ble det imidlertid rapportert at sjefer var opptatt av å få ham tilbake for en sjette film og en Disney Plus-spin-off-serie til en avtale på 300 millioner dollar. 

Disney skal ha uttrykt interesse for å få Depp tilbake etter at han vant sin storfilmende juridiske kamp mot sin ekskone Amber Heard (36) i juni. 

Det er rapportert at Depp skal ha en test-shoot i Storbritannia i februar ifølge et nytt ‘call sheet’ fra produksjonen. 

Arbeidstittelen på filmen sies å være ‘A Day At The Sea.’ 

En kilde sa til The Sun: “Johnny skal komme tilbake som kaptein Jack Sparrow og skal etter planen begynne å filme i begynnelsen av februar på et topphemmelig sted i Storbritannia. 

“Alt er i de tidlige stadiene og der er fortsatt ingen regissør knyttet til prosjektet.” 

Foto: Shutterstock

Bruce Hendricks, som jobbet med de tre første filmene, har blitt utnevt til en utøvende produsent på det nye prosjektet, men andre detaljer har blitt holdt “under lås og slå”. 

De la til: “Hele prosjektet er innhyllet i hemmelighold og Disney ønsker å holde alt skjult så godt de kan.” 

Det kommer etter at Depp sa under sin ærekrenkelse rettssaken at han ikke ville være åpen for å vende tilbake til franchisen i fremtiden. 

En kilde hevdet imidlertid at Disney ønsker at skuespilleren skal gjenta sin ikoniske rolle ikke bare i den sjette filmen, men også i en spin-off-serie som utforsker karakterenes bakhistorie. 

Innsideren fortalte Poptopic at selskapet er opptatt av å få Depp tilbake for den sjette filmen så vel som spin-off-serien- med det hevdet at de tilbyr han rundt 244 millioner pund. 

De sa til utsalgsstedet i juni: “Disney er veldig interessert i å lappe opp forholdet deres til [Depp].”