Kevin Feige: Black Panther 3 er allerede i arbeid

11/11/2022 14:46

Sofie

TV
Foto: Shutterstock
Kevin Feige er opptatt av å holde historien om Wakanda i gang før Black Panther - oppfølgeren har premiere rundt om i verden.

Mens et globalt publikum gjør seg klare for å se hvordan MCU håndterer Chadwick Bosemans død og hedrer arven hans, ser Marvel-sjefen allerede fremover mot fremtiden. 

Feige har avslørt at han har hatt diskusjoner med Black Panther regissør Ryan Coogler om en tredje del av den berømte filmserien. 

“Denne mytologien og dette ensemblet og disse karakterene fortjener å fortsette og vil fortsette etter at vi alle er borte, håper jeg, og vil fortsette for alltid i filmer slik den har gjort i tegneserier i over 50 år,” sa han til Variety. 

Imidlertid må trilogien kanskje fortsette uten Coogler. 

Ryan forklarte til Variety at oppfølgeren har vært en helvetes masse arbeid, fysisk, mentalt og følelsesmessig, og han kan trenge litt tid før han drar tilbake til Wakanda. 

“Jeg kan definitivt si at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre videre som forfatter og regissør,” sa han. 

“Jeg elsker å lage filmer, men for å sitere en karakter i filmen vår, ga jeg alt dette. Denne filmen er alt jeg har. 

“Jeg er på det stedet hvor jeg tror jeg har fått denne presseturen i meg, og da må jeg sette meg ned og reflektere. Gråter nok mye, fordi jeg har holdt det tilbake. Og så derfra, finne ut hva som er neste.”

Kevin Feige/Foto: Shutterstock

Kevin Feige ble spurt om han ville lage en Black Panther 3 uten Coogler som regissør, og han sa at det ikke ville være hans første alternativ. 

Han utelukket imidlertid ikke å presse på uten ham, 

Feige sa at det var tøft å bestemme seg for å lage Black Panther: Wakanda Forever etter Chadwick Bosemans død, men de følte til slutt at historien fortjente å fortsette. 

Selv om det kan ta litt tid før vi får bekreftelse på en tredje del, ser det ut til at publikum absolutt vil elske oppfølgeren. 

Filmen sitter på 86 prosent på Rotten Tomatoes med mer enn 110 anmeldelser så langt. 

Kritikere har sagt at Wakanda Forever er en fantastisk hyllest til Boseman og også flytter historien bort fra karakteren hans for å innlede en ny helt. 

Black Panther: Wakanda Forever hadde premiere 10. november i noen land, og 11. november i USA.