Mann tramper på utro kone og elskeren hennes etter at han finner dem nakne i sengen

06/06/2017 16:45

Ida Veiden Brakstad

TV
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En utro kvinne ble – bokstavelig talt – tatt på sengen mens hun hygget seg med elskeren sin. Da ektemannen fant dem reagerte han ikke bare med slag og spark, han trampet også på det halvnakne paret.

En kinesisk mann mistet mildt sagt besinnelsen da han for nylig grep konen og elskeren på fersk gjerning.

Konen og elskeren lå halvnakne i sovereommet da ektemannen og vennene hans plutselig stormet inn. Deretter utviklet ting seg raskt. 

Det skriver Daily Mail.

I videoen ser man den forsmådde ektemannen som både slår, sparker og til og med tramper på konens redselsslagne elsker, mens hun trygler ham om å stoppe volden og forgjeves forsøker å beskytte elskeren ved å legge seg oppå ham.

Men slagene og sparkene stopper ikke. Det hele ble filmet av ektemannens venner, og i videoen kan man tydelig høre både konen og elskerens desperate skrik og gråt – alt i mens volden fortsetter ufortrødent.

På slutten av klippet blir den utro kvinnen straffet ytterlige av ektemannen da han med stor kraft tramper på ansiktet og overkroppen hennes, mens vennene hans står med telefonene sine helt oppe i ansiktet hennes og filmer det voldsommen opptrinnet slik at man tydelig kan høre hennes høye smerteskrik.

Den voldsomme seansen har nå gått viralt på nettet, og den har allerede blitt sett mer enn én million ganger bare i Kina. Selvom de aller fleste kommentarene gir uttrykk for sympati til kvinnen, er det også endel som hyller mannen for hans kraftige reaksjon på konens utroskap.

Utroskap er ikke straffbart i Kina, og det er ikke uvanlig at menn og kvinner med utro partnere tar saken i egen hånd.  

Det voldsomme oppgjøret har mest sannsylig funnet sted i Guangdon-provinsen i det sørlige Kina. Det kan man høre ut fra dialekten som tales i videoklippet. Der er ingen meldinger om hvordan det ekteskapelige dramaet sluttet, og i følge Daily Mail vites det heller ikke om saken vil få et rettslig etterspill for ektemannen og vennene hans.