Nå er det avslørt om den neste 'James Bond' skal være en kvinne

09/12/2021 08:00

Emma Sletta

TV
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Siden det ble annonsert at No Time to Die skulle bli Daniel Craigs siste film i rollen som James Bond, har det vært spekulasjoner om hvem som skal overta rollen.

Daniel Craig har for lengst kunngjort at den nyeste James Bond-filmen i serien, No Time to Die, blir hans siste film i rollen som den britiske agenten.

Siden da har det vært mye gjetning på sosiale medier om hvem som skal overta rollen. Det har også blitt foreslått at det skal være en kvinne. Et forslag som vekker stort sinne blant mange, siden James Bond opprinnelig er en britisk mann.

Dessverre må vi nok vente litt lenger for å finne ut nøyaktig hvem som skal spille rollen, men menneskene bak filmene har avslørt litt av hva slags person de leter etter.

Ifølge Ladbible sa Barbara Broccoli, som sammen med sin halvbror har ansvaret for James Bond-franchisen, til The Hollywood Reporter: «Jeg tror det kommer til å bli en mann fordi jeg ikke synes en kvinne skal spille James Bond. Jeg tror på å skape karakterer for kvinner, og ikke bare få kvinner til å spille menns roller.»

Broccoli sier at den nye James Bond forblir en mann. Imidlertid åpner hun opp muligheten for at det ikke nødvendigvis vil være en hvit mann: "Han må være britisk slik at britene kan være alle slags rase eller etnisitet."

Brokkoli kan ikke bekrefte om man ennå er funnet å overta rollen, men sier at det vil være en mann som kan være av enhver rase og etnisitet. En hun ønsker å holde fast på fra teamet bak No Time to Die, det er regissøren Cary Fukunaga.

Brokkoli sier: "Vi elsker Cary. Han har gjort en fantastisk jobb."

«g vet ikke om han kommer til å lage en til. Jeg tror han gjorde dette fordi han ønsket en utfordring, og han klarte det definitivt. Men jeg vet ikke om han vil lage en til. Vi vil gjerne jobbe med ham igjen,» sier hun til The Hollywood Reporter.

No Time to Die er den 25. filmen i serien om den britiske agenten James Bond. Det er Daniel Craigs femte og siste film som den ikoniske hemmelige agenten. Filmen skulle opprinnelig ha premiere i november 2019, men premieren ble utsatt på grunn av koronapandemien. 

Etter flere utsettelser av premieren endte filmen opp med premiere 28. september i år, og den kan fortsatt sees på flere danske kinoer.