Oppslag på Twitter og Instagram har skapt spenning: Er det en ny ‘Back to the Future’-film på vei?

08/11/2022 09:18

Sofie

TV
Foto: Shutterstock
Folk tror det kommer en fjerde film i 'Back to the future'-universet.

En rekke kryptiske meldinger og oppslag på sosiale medier har fått flere til å gjette at det snart kommer en fjerde film i ‘Back to the Future’ - universet. 

Skuespiller Christopher Lloyd har dukket opp i en mengde filmer, men han er uten tvil mest kjent for rollen som doktor Emmett Brown i de tre "Back to the future"-filmene laget på 80-tallet.

Den siste av dem ble laget i 1990, men nå går det rykter om at en fjerde kan være på vei.

Årsaken er at spesielt Lloyd har delt en rekke kryptiske oppslag på bl.a. Instagram og Twitter, som får mange fans til å tro at det snart kommer nok en film i det populære filmuniverset.

Han har bl.a. delte et bilde av seg selv og skuespilleren Michael J. Fox, som spilte Marty McFly i filmene.

Som bildetekst til bildet skrev han: “Tid [red. Tid],” og i et senere innlegg på Twitter skrev han: “Hvis beregningene mine er riktige, når denne nyheten treffer 88 miles per time… kom til å se noe seriøst l*rt (på Instagram),” og nettopp på Instagram har han skrevet: 

“Vent, ikke si noe ennå Michael J. Fox. Vi har fortsatt tid.” 

Han har også delt et annet bilde av seg selv og Fox. 

Flere innlegg med klokker, sitater fra de tre filmen og referansen til filmenes univers er delt av den kjente skuespilleren på sosiale medier, og mange mener derfor at detter er et tegn på at en fjerde film er på vei. 

“Jeg kan ikke si det ennå, men fremtiden har noe stort… følg med,” skrev han også. 

Ryktene svirrer og de mange kryptiske oppslagene har fått “Tilbake til fremtiden”-fansen til å gå amok og krysse fingrene for at en fjerde film er på vei. 

“Kan det virkelig være ‘Back to the future 4’ etter all denne tiden?” har én bruker skrevet på sosiale medier, en annen skriver: “Vent, så “Back to the future 4” skjer faktisk?” 

"Det er for sprøtt hvis de lager en "Back to the future 4", skrev en tredje.