Plutselig høres en stemme bak i kirken: Da bruden snur hodet, bryter hun sammen

08/02/2017 16:00

Anniken Hauge

TV
Foto: facebook
Foto: facebook
Et brudepar fikk seg litt av en overraskelse akkurat idet de hadde sagt ja til hverandre.

Da irske Tricia & Neil Swan 3. februar gikk sammen opp kirkegulvet for å bli smidd i hymens lenker, visste de ikke at de ventet dem en storslått og rørende overraskelse. 

Det skriver Love What Matters.

For akkurat da de to hadde sagt sine sa ja til hverandre, griper presten mikrofonen og starter sangen ’How Great Thou Art’.

Denne delen av seremonien var dog planlagt, men plutselig stopper presten opp, og i stedet overtar en stemme bak i kirken.

Da brudeparet snur hodet, viser det seg å være en gjestene deres, som til stor overraskelse har tatt over for presten. 

Og plutselig begynner flere av gjestene å reise seg én etter én, mens alle stemmer i til den flotte sangen som fyller det store rommet i kirken, i Kincasslagh ved byen Donegal i Irland.

Allerede på dette tidspunktet er det tydelig at bruden Tricia sliter med å holde tårene tilbake, men overraskelsen er langt fra ferdig. 

For som sangen fortsetter, reiser flere og flere gjester seg for til slutt å samles foran alteret, mens det lykkelige paret bare forbløffet nyter den kirkelige 'flash moben' utfolde seg.

Og etter den siste tonen kommer ut av mikrofonen, og de mange tilstedevørende har applaudert den uventetede overraskelsen, hører man presten si over mikrofonen: 

- Flash Mob, Catholic Style.

Mon tro om ikke den ville overraskelsen har bidratt til å gjøre den store dagen deres enda mer uforglemmelig? 

I videoen øverst i artikkelen kan du se og høre den rørende opptreden.

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.