Spider-Man No Way Home: Nå er den første traileren her

24/08/2021 14:13

Emma Sletta

TV
Foto: Sony Pictures
Foto: Sony Pictures
Den første offisielle traileren for den kommende Spider-Man-filmen er nå utgitt.

Hvis du er blant dem som ikke kan få nok av den spindelvevssvingene superhelten, Spider-Man, så kan du begynne å glede deg.

Den tredje installasjonen i Marvel-universet er i gang, og nå har Sony Pictures Entertainment gitt ut den første offisielle traileren for filmen.

Hvis du ikke har sett de to første Spider-Man-filmene, 'Spider-Man 'Homecoming' & ‘Spider-Man 'Far from Home', bør du kanskje ikke lese videre.

I den tredje Marvel-filmen om superhelten Spider-Man kan ikke Peter Parker lenger leve et vanlig liv. På slutten av 'Far from Home' ble hans identitet avslørt av skurken 'Mysterio', og det har fått store konsekvenser for Peter Parker og hans superhelt altergo, Spider-Man.

Den nye traileren fra Sony Pictures ser Peter Parker i håndjern, blant annet, mens han også blir sett oppsøke Dr Strange i et desperat forsøk på hjelp.

Sist, men ikke minst, vil det også være gjenforeninger for noen superskurk som vi allerede har blitt kjent med i tidligere filmer.

Ryktene har lenge antydet at filmen også vil møte de to foregående Spider-Man (Tobey Maguire & Andrew Garfield). Dette bekreftes imidlertid ikke i den første traileren.

Du kan se den spennende traileren her under: