Squid Game-stjernen tiltalt for uanstendig overgrep

25/11/2022 11:43

Sofie

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Squid Game-skuespilleren Oh Yeong-su har blitt tiltalt på siktelser for uanstendig vold etter anklager om upassende berøring av en kvinnes kropp.

Skuespilleren benektet anklagene, som ble fremsatt til politiet i desember 2021, angående en hendelse som angivelig skal ha skjedd i 2017.

I følge Korea JoongAng Daily ble skuespilleren tiltalt på anklagene uten fengsling og hadde gjentatte ganger benektet anklagene da han ble avhørt om det under etterforskningen.

Politiet hadde først avsluttet saken i april uten å anmelde, men etterforskningen ble gjenåpnet etter at offeret anket og det er nå tatt ut siktelse mot Squid Game-stjernen.

Skuespilleren hadde tidligere snakket om anklagene mot ham, og sa at han hadde "holdt hender med kvinnen for å vise vei rundt en innsjø".

Yeong-su insisterte også på at en unnskyldning han ga kvinnen i fjor ikke var en innrømmelse av skyld, og sa at han hadde bedt om unnskyldning fordi anklageren hans sa "hun ikke ville lage noe oppstyr om det" og understreket at en unnskyldning "gjør det". Det betyr ikke at jeg innrømmer anklagene.

Skuespilleren, hvis virkelige navn er Oh Se-kang, hadde tidligere i år blitt den første koreaneren til å vinne en Golden Globe-pris, og fikk "Beste mannlige birolle" for sin opptreden i Squid Game.

Han hadde spilt Oh Il-nam, den gamle mannen med 001 jumpsuiten i TV-serien, som senere ble avslørt for å være hjernen bak hele serien med dødelige spill.

En tiltale betyr at en rettssak vil bli holdt og skuespilleren vil gå til retten for å møte anklagene mot ham.

Foto: Arkiv